Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Scandalagii într-o comună. Au lovit un gard, au înjurat o bunică și i-au bătut nepotul

Scandalagii într-o comună din județul Satu Mare. Au lovit un gard, au înjurat o bunică și i-au bătut nepotul. Totul a pornit de la un incident minor, însă cei doi s-au încăpățânat să facă un adevărat circ.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în seara zilei de 12 aprilie 2020, în localitatea Batarci, când un sătmărean, împreună cu fratele său, s-au dus să recupereze o datorie. Când au ajuns la locuința persoanei vătămate, unul dintre ei a coborât din autoturism și a intrat în locuința acesteia, unde i s-a restituit o parte din datorie, după care a ieșit din curtea locuinței urcând în autoturismul condus de către fratele său, autoturism care se afla staționat în dreptul porții locuinței persoanei vătămate.

Cu ocazia efectuării manevrei de întoarcere cu spatele, șoferul a atins cu partea din spate a autoturismului porțile locuinței persoanei vătămate, fapt ce a fost observat de martora, bunica persoanei vătămate. Aceasta le-a reproșat acest aspect, fapt ce i-a indignat pe cei doi frați, care i-au adresat femeii cuvinte jignitoare.

La auzul acestor jigniri, persoana vătămată (nepotul) a adresat la rândul său cuvinte jignitoare celor doi, iar aceștia au coborât din mașină și au luat din portbagaj câte o coadă de secure, au intrat în curtea locuinței persoanei vătămate și i-au aplicat acesteia mai multe lovituri în zona capului, provocându-i leziuni traumatice.

Imediat după agresiune, persoana vătămată a sesizat organele de poliție, iar la vederea luminilor de intervenție ale autospecialei poliției, cei doi frați au fugit de la fața locului, lăsând autoturismul marca Volkswagen Golf staționat pe podul din dreptul porții locuinței persoanei vătămate cu luminile de poziție aprinse și ușa față stânga deschisă.

În timp ce organele de poliție efectuau verificări asupra incidentului, la fața locului a venit unul dintre frați (șoferul), în stare vizibilă de ebrietate, care, la solicitarea organelor de poliție, a refuzat să fie supus testării cu aparatul alcooltest și a refuzat să se deplaseze la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș în vederea stabilirii alcoolemiei, declarând că autoturismul a fost condus de logodnica sa, el fiind pasager într-un alt autoturism. Atunci, polițiștii au descoperit că acesta nu deține permis de conducere.

În etapa cercetării judecătoreşti, inculpatul a recunoscut că a condus autoturismul marca Volkswagen Golf pe raza localității Batarci în data de 12.04.2020, în jurul orelor 20:00-21:40, respectiv că a refuzat testarea cu aparatul etilotest și să fie condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș în vedere prelevării mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a scăpat ieftin, fiind și recidivist. Acesta a scăpat cu o condamnare de doi ani cu suspendare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.