Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Scrisoarea unui sătmărean către medicul controversat de la UPU: „Înțeleg, dar… demisia!”

Un sătmărean i-a scris medicului controversat de la UPU Satu Mare o scrisoare în mediul online. Acesta spune că înțelege etapele grepe prin care trece o persoană care dorește să devină medic, însă, spune el, este timpul ca medicul controversat să fie evaluat psihologic și îi cere acestuia să își dea demisia, cel mai bine, înainte de protest. 

Redăm integral scrisoarea sătmăreanului:

In atentia domnului R. P. – medic la UPU SATU MARE,
Inteleg perfect etapele grele prin care trece orice persoana care doreste sa devina medic.
Este multă munca, multe studii, multe ore nedormite, multi ani de facultate si multa truda.
Pe langa asta, exista si juramantul lui Hipocrate.
Ca sa devii medic, trebuie sa fii privilegiat si de divinitate pentru ca nu orice om are o asemenea sansa de a profesa cea mai frumoasa meserie din lume, aceea de a vindeca oameni sau de a-i salva de la moarte.
Sunt sute de oameni care au avut nesansa de a fi tratati de acest medic care i-a umilit sau din nepasarea acestuia unii au si murit.
Citesc pe Facebook comentarii care te lasa socat. Nu inteleg de ce sistemul inca il acopera pe acest medic care a creat o revolta in Judetul Satu Mare si practic o insecuritate sociala pentru ca nu te simti in siguranta daca ajungi la UPU.
Acest medic nu merita acest statut si acest post si trebuie demis de indata si evaluat psihologic.
Cred ca protestul va fi unul benefic si va deveni un exemplu in Romania. Dar s-ar putea ca protestul sa se schimbe in PROCES.
Am inteles ca domnul deputat Radu Cristescu va avea grija de domnul Raul Pop si il va instiinta pe domnul Ministru Rafila in legatura cu conduita si comportamentul acestuia.
Cred ca nu va apuca sa profeseze pana la protest.
Cred ca psihic nu sta bine acest medic daca ii face placere sa umileasca orice pacient sau coleg. Nu are treaba cu umanitatea.
Cred ca si domnul deputat Adrian Cozma care este avocat de profesie ar putea sa se ocupe de acest medic si un dosar amplu cu victimele acestuia ar putea ajunge pe masa judecătorilor pentru ca faptele sale sunt extrem de grave iar unii au si murit.
Imi aduc aminte de scriitorul Sven Hassel care povestea multe orori facute de medicul Mengele dar care dupa foarte multi a raspuns.
Nu exista comparatie intre cei doi medici dar trebuie inlaturat si tras la raspundere.
Domnule doctor R P, sa va dati demisia daca nu atunci o sa va demita pacientii si protestatarii.
In rest, numai bine si multa sanatate!

3 comentarii

  1. Adi Răspunde

    DEMISIA CONDUCERII INCOMPETENTE DE LA SPITAL , UN MANAGER FOARTE SLAB

  2. Vasile Răspunde

    Și la ce ne ajută că își dau demisia, toți acești ticăloși au cabinete private.

    • Hunor Răspunde

      Acum câțiva ani am avut un accident groaznic la o mâna miam taiat cu un cuter mana foarte adânc sectionâdumi vene si tendoane ,ma vazut doar o asistenta care ma cusut si mi-a recomandat ca luni sa merg la cabinetul privat al doctorului care trebuia sa ma vada la upu dar din vari motive nu a avut timp de mine .la cabinetul privat al dl docto am platit de 3x 8 milioane pt operatii eroi in halate albe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.