Ultima actualizare: azi, 08:47

Naţionale

Se strâng bani pentru fetița (3 ani) arsă în urma exploziei la o rulotă fast-food

Se strâng bani pentru fetița arsă în urma exploziei la o rulotă fast-food din județul Maramureș. Fetița a fost transportată de urgență cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române la un spital din București, unde se află acum internată. 

Fetița rănită are nevoie de ajutorul nostru. Pe rețelele de socializare a fost lansat un apel umanitar de către reprezentanții grădiniței la care fetița este înscrisă. Cei care doresc pot dona bani pentru fetiță, deoarece urmează un drum lung de recuparare.

„Nu știm niciodată încotro ne îndreptăm… o singura clipă poate schimba destinul unui pui de om. Astăzi ne îndreptăm atenția asupra faptului că o familie este greu încercată.

Cu siguranță mulți dintre dumneavoastră ați auzit despre explozia care a avut loc în comuna Botiza, unde un tată și o fetiță de 3 anișori au suferit arsuri foarte grave.

Fetița face parte din colectivul grupei mici, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare si orice ajutor din partea noastră oricât de mic e binevenit. Urmează un drum lung de recuperare si poate putem ajuta.

Cei care doriți să contribuiți cu un suport financiar o puteți face în contul:
Nume Titular: ADELA IOANA TRIFOI
IBAN: RO75BTRLRONCRT0364078301
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22

Va mulțumim!” – se precizează pe pagina Grădiniței.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.