Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

”Nu avem spații sigure!” Protest la Satu Mare, după ce o femeie a fost ucisă de câini în Capitală

Protest în municipiul Satu Mare, după ce o femeie a fost ucisă de o haită de câini în Capitală. Alergătorii și cicliștii sătmăreni trag un semnal de alarmă și cer autorităților spații sigure în oraș pentru practicarea alergării sau ciclismului.

Sătmărenii sunt invitați sâmbătă, 28 ianuarie, pe platoul din Piața 25 Octombrie, pentru 30 de minute de alergare sau pedalare în centrul municipiului Satu Mare. Evenimentul este organizat de cei de la Pro Racers Satu Mare.

,,Dragi alergatori si ciclisti, in semn de omagiu pentru Ana Oros Daraban – ucisa de o haita de caini in Bucuresti, in timpul unei alergari – va invitam sambata, 28 ianuarie, la ora 12.00, pe platoul din Piata 25 Octombrie, pentru 30 de minute de alergare/pedalare in zona centrala.

Totodata, dorim sa atragem atentia autoritatilor municipiului si judetului Satu Mare asupra faptului ca noi, iubitori si practicanti ai sportului, nu avem spatii SIGURE pentru practicarea alergarii/ciclismului, si oricare dintre noi -sportivi sau nu- poate deveni maine, Ana”, transmit organizatorii.


Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    Laudabila actiunea! De o vreme buna incoace Satu Mare devine un oras din ce in ce mai neprietenos cu practicarea ciclismului si alergatului. Acolo unde in trecut se puteau practica aceste sporturi in siguranta acum misuna haite de caini. Se investesc bani in piste de biciclete, renovarea digului, dar degeaba daca e pericol public. Sa nu mai pomenim de recentul atac care a avut loc tocmai in zona centrala. Speram sa vedem si ceva schimbari…in bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.