Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Secția de Obstetrică a Spitalului Județean Satu Mare arată că se poate! Experiența unei proaspete mame

O proaspătă mamă ce a născut în data de 20 ianuarie 2023 la Spitalul Județean Satu Mare a ținut să facă publică experiența pe care a avut-o la Secția de Obstetrică. Ea a mărturisit că a mers cu emoții la spital, gândindu-se cât va trebui să plătească, cum se vor comporta cadrele medicale, însă, experiența a luat o întorsătură la care nu s-a așteptat deloc.

Medicii, asistentele și infirmierele s-au comportat exemplar, empatic și profesionist, proaspăta mamă precizând că toți au fost de nota 10*. A dorit să mai precizeze faptul că în cele cinci zile în care a fost internată nu a dat nimănui nici măcar un leu.

Femeia și-a făcut publică experiența pe un grup de pe un site de socializare, acolo unde a avut peste 100 de reacții din partea altor mămici, aproape toate fiind pozitive.

Echipa de la Secția de Obstetrică a Spitalului Județean Satu Mare dă dovadă, din nou, că dacă există voință, profesionism și deovtament, se poate!

Redăm integral mărturia mamei:

Vreau să vă împărtășesc experienta mea din Spitalul Județean Satu Mare, secția Obstetrică Ginecologie. În data de 19.01.23, am fost internata în spital pentru cezariana planificata (pe data de 20.01.23). M-am prezentat la spital cu bagaje, mi s-o făcut internarea și mă gândeam eu atunci: „Acum începe distracți. Oare ce mă așteaptă, cum voi fi tratată, și cât mă va costa să fiu băgată în seamă cât de cât”.

Și a venit surpriza! Tot cadrul medical se ocupă de paciente cu 100% devotament. Am întâlnit în cele 5 zile de internare tot felul de mămici și toate au fost tratate la fel. Începând de la infirmiere, asistente, doctorițe, toate sunt foarte atente și grijulii cu pacientele secției. In special aș vrea să îi mulțumesc doamnei dr. Cuibuș Andrea, dr. ginecolog, pentru atenția și interesul față de mine și de meseria ei.

Mulțumesc tuturor angajaților de la secția Obstetrică Ginecologie Spitalul Județean Satu Mare! Ați fost de nota 10*. Și vreau să precizez că nici 1 leu nu am dat nimănui . MULȚUMESC FRUMOS PENTRU TOT!”, este mesajul mămicii.

5 comentarii

  1. Normalul Răspunde

    Mă bucur că totul a fost bine și pacientele mulțumite de serviciile medicale. Cu toate ca așa ar fi normal să fie în oricare spital. În urmă cu aproximativ un an am fost internați în spital eu și soția mea la spitalul de boli infecțioase care era atunci spital covid. Am fost tratați foarte bine de o doamnă doctor din Iordania pe nume Al-Momani Khaulah. Noi am fost foarte multumiți de întreaga echipă.

    • ... Răspunde

      Precis nu iti aduci aminte ce ai mancat dimineata, dar ti-ai scris numele corect si tara de provenienta, precis era scrisa pe fisa de externare

      • ... Răspunde

        Vorbește unul care nici nickul propriu nu reușește să-l memoreze și de aia se folosește de ale altora???😲😲😮😵😢

    • Gheorghe Răspunde

      Îți faci reclama singura? Nimeni nu îți retine la perfectie numele așa cum l-ai scris tu acum. Să nu uiți să specifici și orașul în care te-ai născut în Iordania

  2. Csorvasi Bianca Răspunde

    De asemenea, m-au tratat bine după naștere, când am fost la salonul plătit, dar pentru o zi și jumătate cât eram în travaliu, doar m-am aruncat ici și colo, o asistentă cu experiență mi-a făcut o injecție care mi-a împușcat vena și mi-a permis nu spun nimic despre ginecologul de gardă care atunci era de gardă zi și noapte. Pur și simplu m-au ignorat până a venit medicul meu a doua zi dimineață, care m-a monitorizat pe tot parcursul sarcinii, după care au început imediat să-și facă treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.