Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Momente de groază pentru trei minore. Tatăl agresiv le-a spus că vrea să întrețină relații intime

După ce a băut bine, un individ din județul Satu Mare și-a bătut concubina, apoi le-a dat mai multe palme fiicelor sale, iar mai apoi a vrut să întrețină relații sexuale cu minorele. Fetele, înspăimântate, au făcut tot posibilul ca să scape de monstrul din încăpere.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28.08.2022, în timp ce se afla la dimiciliul din localitatea Urziceni, împreună cu concubinul său, respectiv cu fiicele lor minore, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi al consumului de alcool, individul a agresat-o fizic atât pe ea cât și pe fiicele minore, cărora le-a aplicat mai multe lovituri cu palmele peste faţă, cauzându-le leziuni traumatice.

A vrut să întrețină relații sexuale cu fiicele sale

Conform aceleiaşi sesizări rezultă că, în aceeaşi împrejurare, individul şi-a expus la vedere penisul în erecţie, solicitându-le celor trei victime minore care se aflau de faţă să întreţină relaţii sexuale cu el. Fiind refuzat, agresorul s-a adresat direct concubinei sale astfel ca aceasta să îi realizeze un act sexual oral, rezultat care nu s-a produs datorită opoziţiei persoanei vătămate, condiţii în care inculpatul s-a masturbat. Conform raportului de expertiză medico-legală de la dosar, persoana vătămată a suferit, cel mai probabil în data de 28.08.2022, leziuni traumatice a căror vindecare a necesitat un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiate, minorele au declarat că, în seara zilei de 27.08.2022, în timp ce se aflau în locuinţa lor din localitatea Urziceni, împreună cu inculpatul, concubinul persoanei vătămate, respectiv tatăl biologic al celorlalte trei persoane vătămate minore, individul, care se afla în stare avansată de ebrietate, a început să facă scandal, solicitându-i concubinei sale banii pe care i-a câştigat ca zilieră în acea zi, motivând că are nevoie să îşi procure băuturi alcoolice. Fiind refuzat, inculpatul a devenit agresiv verbal, după care şi fizic, aplicându-i persoanei vătămate două lovituri cu palmele peste faţă şi aruncând în direcţia sa cu o mătură, care a lovit-o în piciorul drept, cauzându-i leziuni vizibile. Sărind în ajutorul mamei sale, una dintre minore (în vârstă de 13 ani la acel moment) a fost şi ea agresată fizic de către inculpat, care i-a aplicat, în mod similar, două lovituri cu palmele la nivelul feţei.

Minorele, înspăimântate de monstrul din încăpere

Ulterior, în aceeaşi împrejurare, inculpatul, care se afla într-un fotoliu, şi-a expus vederii organul genital în erecţie, solicitându-i concubinei sale să întreţină relaţii sexuale cu el. Fiind refuzat, acesta s-a adresat celor trei minore (13 ani, 10 ani şi 8 ani) – spunându-le „Haideţi să îmi faceţi sex oral!”, scuturându-şi penisul de mai multe ori în faţa lor. Văzând că niciuna dintre fiicele sale nu se conformează solicitării sale, i s-a adresat fiicei de 13 ani, căreia i-a spus: „Dacă maică-ta nu vrea, haide tu”. Fiind refuzat şi de către persoanele vătămate minore, inculpatul a început să se masturbeze de faţă cu ele, ejaculând, moment în care fiicele sale au ieşit din cameră (imobilul fiind prevăzut cu o singură cameră), unde au rămas, în frig şi întuneric, circa o oră, neputându-se întoarce din cauza fricii.

Fiind audiat, inculpatul a recunoscut numai în parte acuzaţiile reţinute în sarcina sa, respectiv numai agresarea fizică a persoanei vătămate, concubina sa, căreia i-a aplicat „de două ori câte o palmă”. Inculpatul arată că nu a mai agresat pe nimeni din familie în acea seară iar în privinţa acuzaţiei că şi-ar fi expus organul genital vederii fiicelor sale şi că le-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu el ori să îi facă sex oral, acesta arată că „totul este o invenţie de-a cumnatei sale, care a chemat poliţia.

Într-un final însă, individul și-a recunoscut toate faptele și urmează să fie judecat.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.