Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Și-a şantajat fosta iubită cu imagini compromițătoare, apoi a amenințat-o cu moartea

Un bărbat din județul Satu Mare a încercat cu orice preț să se împace cu fosta iubită. El a amenințat-o că va publica imagini compromițătoare cu ea, apoi i-a spus că o omoară și, ulterior, se va sinucide. Femeia nu a căzut în capcană, și l-a dat pe mâna Poliției.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 06.01.2022, în jurul orei 22:30, bărbatul s-ar fi prezentat la locul de muncă al fostei iubite. El a început să o amenințe, spunându-i că o va ucide după care îşi va lua viaţa. A amenințat-o și că va da în vileag o filmare cu conținut compromițător. Toate acestea doar pentru că femeia nu voia să reia relația cu el.

Bărbatul o agasa pe femeie prin apeluri telefonice, dar și prin mesaje online și SMS. Femeia le-a spus judecătorilor că timp îndelungat a trăit cu o stare de temere continuă.

Femeia povestește că în noaptea de 07.03.2022, bărbatul ar fi distrus cu o piatră, parbrizul, luneta, geamul lateral din spate şi oglinzile laterale ale autoturismului ei.

Sătulă de amenințări și frică, femeia și-a dat fostul iubit pe mâna Poliției. Ajuns în fața autorităților, bărbatul şi-a recunoscut faptele.

Acum, el este trimis în judecată, în stare de libertate, pentru amenințare, șantaj și hărţuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.