Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Un bărbat şi-a bătut fosta soție, fostul socru și fostul cumnat. Obligat să plătească daune morale

Un bărbat din județul Satu Mare și-a bătut atât fosta soție, cât și pe tatăl și fratele ei. Acum, bărbatul, trebuie să le achite celor trei suma de 5.000 de lei daune morale. Soția trebuie să primească 4.000 lei, iar bărbații 500 lei fiecare dintre ei.

Potrivit informațiilor PortalSM, o femeie din județul Satu Mare i-a rugat pe fratele și pe tatăl său să o ajute să recolteze porumbul semănat împreună cu fostul soț, iar după recoltarea porumbului, cele trei persoane s-au urcat în tractor pentru a transporta porumbul. Ulterior, aceștia l-au observat pe fostul soț al femeii, care se deplasa în direcția lor cu o căruţă. În momentul în care a ajuns aproape de ei, bărbatul a coborât din căruţă şi cu un par de 1,5 metri, le-a blocat trecerea şi a început să îi înjure.

După ce aceștia au oprit tractorul pentru a vedea ce dorește bărbatul, el s-a deplasat în spatele tractorului și cu bâta pe care o avea a spart luneta, în încercarea de a lovi o persoană. Fratele femeii a coborât din tractor, însă bărbatul l-a lovit cu pumnul în zona feței, până ce i-a curs sânge. Tatăl femeii l-a împins pe bărbatul violent, care s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.

După ce s-a ridicat, bărbatul a început să-l lovească pe fostul său socru cu pumnii în zona pieptului și a brațelor, aceasta căzând la pământ. Pe fosta lui soție a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona capului și a picioarelor, după care a scos un briceag din buzunar, amenințând-ui cu moartea.

Mai apoi, bărbatul s-a deplasat în spatele remorcii cu intenția de a împrăștia tot porumbul.

Incidentul a avut loc în anul 2016, decizia finală a judecătorilor fiind dată joi, 12 ianuarie 202. Bărbatul a scăpat de închisoare, însă acesta trebuie să achite celor trei victime suma de 5.000 de lei cu titlu de daune morale. Fosta soție urmează să primească 4.000 lei, iar cei doi bărbați 500 lei fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.