Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Șoferi beți și fără permis ”și-au dat întâlnire” pe șoselele din județ. Polițiștii au tăiat în carne vie

La data de 5 ianuarie, în jurul orelor 02.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, în colaborare cu Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Negrești-Oaș, au identificat, în trafic, pe raza localității Târșolț, un conducător auto, de 24 de ani, din aceeași localitate.

Ca urmare a testării cu aparatul alcooltest, a reieșit o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La aceeași dată, polițiștii sătmăreni au oprit, în trafic, tot în localitatea Târșolț, un tânăr, de 26 de ani, care se afla la volanul unui autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest, a relevant valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Și în acest caz, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 5 ianuarie, polițiștii sătmăreni au identificat, în trafic, pe raza comunei Botiz, un tânăr, de 26  de ani, care se afla la volanul unui autoturism și care, inițial, nu ar fi respectat semnalele polițiștilor, de a se opri.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a relevant faptul că tânărul se afla sub influența alcoolului, valoarea indicată fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de tânăr se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Mocanu Răspunde

    Lasă că-i iartă judecătorii sătmăreni
    Unde-i lege-i și tocmeală 🤐

  2. Jud. SM Răspunde

    Să vină avocatul cu clientul și rezolvăm !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.