Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

COD ROȘU. Aglomerație în vămile din județ! Românii se întorc la muncă în străinătate

Aglomerație în vămile din județul Satu Mare. Românii se întorc la muncă în străinătate, iar în vama Petea s-a instaurat deja Codul roșu!

Traficul în PTF Petea s-a intensificat pe sensul de ieșire din țară, motiv pentru care, în acest moment se lucrează pe 7 artere de control.

,,Ne așteptam, de altfel, ca la acest sfârșit de săptămână să se prezinte un număr foarte mare de persoane pentru a ieși din România. Au fost planificați mai mulți polițiști de frontieră la controlul documentelor de călătorie, dar și personal care să asigure dirijarea traficului și menținerea ordinii și liniștii publice în perimetrul punctului”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Se aglomerează și la Urziceni. Pe lângă cele 3 artere de pe sensul de ieșire din țară, a fost operaționalizată o a patra arteră de pe sensul de intrare, care să deservească formalitățile de ieșire din România.

23 comentarii

  1. Pișta Răspunde

    Mergeți și reveniți când v-oi chema eu!

    • ?! Răspunde

      Da ce problema ai? Oamenii nu au voie sa circule? Da cine ii curios cand ii chemi tu? Nici nu te baga in seama nimicule(cine a zis asta?🤫)

    • ?! Răspunde

      Toleranta si modestia ZERO ii caracterizeaza pe multi compatrioti. Daca mergi in Germania, in Franta, in Belgia sau oriunde in Lume, tot asa te comporti? Nu vreau sa cred ca esti omul grotelor, Piș Ta.

      • Pistike Răspunde

        Spre deosebire de ei, eu cănd plec în străinătate respect regulile de circulație și de conviețuire socială, la fel cum o fac și acasă!
        Nu mă consider spuma spumelor și stăpân absolut, precum o fac ei!
        Eu AM ALES să nu plec să fiu sluga altuia, ci stau aici și mă lupt zilnic pentru o viață normală, “că afară” aici la noi acasă!

        • @!? Răspunde

          @Pistike, foarte corect! 👍🙌👌

        • 3.14 Răspunde

          Mai mare sluga esti tu aici in Romania decat cei care se inghesuie acum la hotare, deci ai ales asa cum esti, prost. Au o viata mai buna ca si tine, nu urla invidia si rautatea in ei. Tu umblat fiind, cica, respecti regulile. Ce te face sa crezi ca ei nu fac acelas lucru! Te pomenesti ca ii cunosti personal pe toti!

          • radical 3,14

            I-ați niște ochelari și citește mai atent știrile cu accidentele. Apoi vei vedea ce frumos va coborâ numărul evenimentelor din astea. Dar nu are nici o legătură după tine? Până acum zilnic sunt trei evenimente mai urâte pe șoselele județului iar cum de pleacă nepământenii numărul scade la 1 pe zi. Com e si chiamo asta?

          • Pistike

            Auzi mă pipi, mă piș pe părerea ta!

    • ?! Răspunde

      Cei mai multi romani muncesc onorabil! Si au fost ani in care au adus in tara 4.000.000.000. 000. (ti-am scris cu zerouri ca daca iti spun 4 miliarde vad ca nu intelegi) de EURO (iar cu litera mare) . Deci daca nu erau capsunarii, cum ziceti voi sa budiputzolo, mai frumos, nu? atunci tara asta intra in faliment total. Respectati, daca nu ca si compatrioti, macar ca oameni. Lasa uscaturile, ca toate padurile au uscaturi. Si alea din Germania, crede-ma pe cuvant..

      • @!? Răspunde

        @!? Ai o optică foarte îngustă pe tema asta. Pentru că vezi tu ei prin banii trimiși nu au invstit ci au alimentat doar consumul intern. Care consum intern de multe ori generat niște scumpiri pe moment când venind ei acasă și lansând pe piața internă valuta adusă dezechilibrau economia și scumpind produsele pe care ei le procurau (plasme, case sau altceva). Pentru că deh ei au bani. Și atunci vânzătorul de ce să nu ceară mai mult dacă se dă??? Iar în rest ce ai scris tu ca și sumă se cheamă 4000 de miliarde. și nu 4 miliarde cum doreai. Dar nu ma pretenții să pricepi ce am scris. La tine totul, adică logica sau viața toate trec prin esofag.

        • ?! Răspunde

          Serios? Pai daca nu erau auslanderii Romania demult dadea faliment. Vrei sa iti dau linkuri sa vezi cum a fost salvata Banca Nationala de aportul de valuta adus de romanii din strainatate. Patru miliarde de euro. Acum zece ani erau pensiile o **** din bugetul tarii daca nu erau capsunarii. Da dupa mintea ta ingusta, romanii nostri care lucra afara duc la falimentul Romaniei. N-am mai auzit asa ceva.

          • @!?

            Da, serios. Prin faptul că tu cheltui banii munciți aici “acasă” nu alimentezi decât consumul intern și ridici pe o anumită perioadă artificial prețurile. Iar banii pe care îi lași la casierie se întorc în secunda 2 în țările vestice sau asiatice de unde vine marfa. E așa simplu. Deci ce ai investit atunci???? Nu sunteți voi buricul pământului și nici nu stă în voi salvarea țării că de fapt voi veniți acasă să vă dați în spectacol cu mașinile închiriate la oră ca acum să mergeți înapoi la mâncat conserve de câini. Lasă că știu eu multe cazuri de astea. Iar faptul că nu ai fost în stare să scrii corect în cifre 4 miliarde îmi spune destule.
            Am și eu acasă două plasme destul de mari și nu a trebuit să merg afară pentru asta să le spăl la fund pe alții. De gustibus non discutandum.💩💩💩🤮

        • ?! Răspunde

          Si-apoi cei daca isi iau “plasme”, ca nu le cumpara din banii tai. Nici nu mai exista asa ceva de cinsprezeca ani pe putin. S-a renuntat la plasme pentru ca a fost un fiasco tehnologic total, mari consumatoare de energie plasmele.Acuma este alta tehnologi, se numesc leduri, oled, qled. “Plasmele” le cumpara din banii lor nu ai tai, ca nu tu i-ai muncit. . Sau simti ca ti-au bagat mana in buzunar? Sau esti doar invidios! Boala grea invidia, ce sa spun…

        • ?! Răspunde

          De societate de consum ai auzit? Sti ce inseamna consumul in economia unei tari? mai plasma…

          • ?!

            Noi vrem fabrici si uzine! Noi muncim nu gandim! Producem pe stoc. Vanzare zero!

          • @!?

            Da. Fenomenul să fie burta plină. Nu numai din asta stă o economie. Dar tu nu ai de unde a pricepe devreme ce nici cifrele nu le cunoști. Lasă-te păgubaș că așa numai te faci singur maro.

        • ?! Răspunde

          Hai ca ma plictisesti cu teoriile tale mai comuniste decat a comunistilor. N-ai trait in comunism ca sa vezi ce inseamna. Asa ca lasa vorbele. ca nu sti despre ce vorbesti Daca nu iti place sistemul du-te in Koreea de Nord. Acolo o sa ti se para ca traiesti in Rai…Canta la alta masa, ca esti obositor.
          PS
          Vezi, incearca, poate te ia Prigojin in Wagner, sa impusti cativa români tradatori

          • @!?

            Ba da. Chiar prea mult. Sunt născut în 62. Ai tu niște impresii pe moment că ce și cum cu economia când am buzunarele pline pe moment de euroi dar mai vorbim peste 10 ani când vei veni acasă cu coada între picioare și vei cerși pentru pensia socială. Aia muncită de cei care au rămas totuși acasă. Pentru că dacă lucrezi la negru/cenușiu afară asta se va întâmpla. Așa că te rog frumos să încheiem discuția că nu are rost. Cine are școală și știe meserie nu are nevoie să plece din țară. Dar doar cine este așa. Că meseriași sau tot felul de specialiști care nici ei nu știu cu ce se mănâncă meseria lor sunt peste tot. Tu ai plecat afară pentru că pentru aceeași muncă te plătește de 4-5 ori mai mult ca aici. Și atât. Restul e cancan. Așa că lasă tu teoriile economice dacă nici aritmetica nu o cunoști. Bine tată? Sau te crezi Cîțu 2.0???

          • @!?

            Și încă atât că aceeași abordare a avut Călin Popescu Tăriceanu cu creditul cu buletinul și cu creșterea economică sprijinită doar pe consum și pe boom imobiliar. Era să se distrugă tot atunci din cauza a niște rechini financiari nesătuli. Nu vezi cretinii ce inflație au făcut? Stai să vezi ce va fi peste un an! Îți doresc noapte bună.

  2. ?! Răspunde

    Fratele meu, din spalator de vase si vagoane a ajuns sa aiba un restaurant italian in Germania. Si inca ce restaurant! Multi satmareni il cunosc si l-au copiat ca model. Eu am lucrat zece ani in Germania si cunosc mentalitatea germana. Are si o investitie in Delta Dunarii, foarte multi germani au fost acolo si au fost pe spate. Inclusi Snitzer cel mai mare deeler BMV din Bavaria. Am poze.
    Asta inseamna promovarea Romaniei! Habar nu aveti.
    Asa ca nu mai denigrati auslanderii, ca nu stiti pe ce planeta traiti. Sunt multi romani asa cum este fratele meu, care promoveaza romania. Cand au vazut poze cu hotel Dacia, poza facuta de fiul me(vezi pe siteul primariei) si poze cu bivoli, cu munti si paduri, au intrebat: Ce cauti aici, in Germania?

  3. Beny Kira Răspunde

    Intram în Senghen și se rezolva problema

  4. ?! Răspunde

    la bivoli, cand i-au vazut germanii le-a spus Buffallo. 😁😁💪 Adica Bizoni . No bine, ca la ei vaca este lila.. ca si ciocolata…Nu-s ei chiar asa de primitivi, au vazut si ei vaci, ca nu au picat de pe Luna direct in cap. Sunt si acolo ferme de vaci si cu multa balega si putoare. Si inca cum pute a balega. Inclusiv feemierii. De muste nu mai vorbesc…. Si ei sunt oameni. Mai disciplinati ca noi, recunosc. Mult mai disciplinati!

  5. ?! Răspunde

    Eu atata mai vreau sa traiesc. Sa intram in Schenghen. Nu pentru mine, ca am ratat deja. Pentru copiii nostri, ca ei merita.Sunt copii buni! Sa mearga in lume, liber. Ca lumea asta este a oamenilor. Nu a politicienilor. Oamenii i-au creat pe politicieni, nu invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.