Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Taximetrist prins drogat la volan în Satu Mare

Taximetrist prins drogat la volan în Satu Mare. Un taximetrist din judeţul Satu Mare a fost trimis în judecată în această săptămână după ce a fost prins la volan, iar din analize a reieşit că era sub influenţa drogurilor.

Potrivit surselor PortalSM, totul a început în data de 19.10.2021, în jurul orei 01.20, când acesta a fost oprit pentru control pe bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,11mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testul rapid Drugs a ieşit pozitiv la substanțele THC.

Ulterior taximetristul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare în vederea recoltării probelor biologice, rezultând că se afla sub influenţa substanţelor psihoactive – THC (tetrahidricanabinol) şi AMP (amfetamine).

Practic, a fost depistată cantitatea de 13,62 ng/ml amfetamină în sânge şi 4979 ng/ml amfetamină şi 58 ng/ml metamfetamină în urină. El a recunpscut în faţa anchetatorilor că a consumat în urmă cu mai mult timp droguri.

El a fost sanţionat de foarte multe ori pentr abateri la regimul rutier.

Urmează ca instanţa să analizeze dosarul şi să emită o pedeapsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.