Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Un negreștean condamnat la închisoare, prins de Interpol în Elveția

Un bărbat din Negrești Oaș, dat în urmărire internaţională, a fost prins de Interpol în Elveția. Pe numele acestuia exista un mandat de arestare din 2019 pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 01.10.2019, un bărbat din Negrești Oaș a fost oprit de organele de poliție pentru un control rutier.

În urma controlului, bărbatul a prezentat actele autovehicului și o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere. Cu ocazia verificării în baza de date a poliției, s-a constatat că bărbatul deține permis de conducere de categorie B, însă acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a avut permisul reținut din 05.09.2019 până la data de 04.10.2019 pentru încălcarea regulilor privind normele de circulație rutieră.

După acest incident, pe numele bărbatului s-a emis o sentinţă de un an și două luni de închisoare, însă nu a mai fost de găsit.

În anul 2011 pe numele negreşteanului s-a emis mandat european de arestare. În data de 29.12.2022 el a fost localizat în Elveţia, cu ajutorul Interpol şi arestat. Autorităţile din România au cerut extrădarea lui, ca să îşi ispăşească pedeapsa în ţară.

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    2019 2011 2022
    😳❓

  2. sabin Răspunde

    schengen …:) :):):):):)

  3. satmarean Răspunde

    De ce nu spuneti ca era cetatean austriac care locuia in Negresti Oas.

  4. Pavel Răspunde

    Dacopitecus balcanicus.

  5. H&R Răspunde

    “La data de 30.12.2022, Biroul Naţional Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională a informat Judecătoria Negreşti Oaş că inculpatul KNOL OLIBER a fost identificat în Elveția”, se arată într-un document obținut de PresaSM.”

    Knol Oliber nume romanesc stravechi, sau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.