Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Un om de afaceri sătmărean a vândut o clădire cu 10 milioane de euro

Dorin Bob este un nume cunoscut în domeniul imobiliarelor din România, el activând ca om de afaceri în Cluj-Napoca, dar are și diverse proiecte în orașul său natal, Satu Mare. La începutul acestui an, omul de afaceri sătmărean a vândut o clădire cu 10 milioane de euro, informează gazetadecluj.ro.

Clădirea vândută de Dorin Bob este construită în București și face parte din ”pachetul” imobiliar cumpărat de la Immobiliare Italo Romena, una dintre subsidiarele imobiliare ale băncii italiene. Imobilul a fost construit în 2008, are opt etaje și o suprafață închiriabilă de aproape 7.000 de metri pătrați.

Antreprenorul sătmărean a acaparat Clujul cu numeroase investiții prin proiecte dezvoltate de firma Studium Green în care are funcția de patron. Mai mult, Dorin Bob este inginer agronom, și are un proiect susţinut de un parteneriat cu Ferrero România, producătorul Kinder şi Nutella. El investește într- o fermă de aluni. Recent a cumpărat 100 de proprietăți de la o bancă, portofoliu de portofoliu de 100 de proprietăți care cuprinde active imobiliare de diferite tipuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.