Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Un sătmărean și-a cumpărat permisul din Italia. Soția a aflat doar când i-a oprit poliția

Un sătmărean și-a cumpărat permis din Italia, a revenit în țară și s-a plimbat fără nicio problemă cu mașina prin județul Satu Mare. Asta până când a fost oprit de polițiști. Mai mult, soția bărbatului a aflat de la oamenii legii că acesta și-a cumpărat permisul.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 22.06.2021, în jurul orei 22:00, fiind oprit de un echipaj de poliție pe drumul public de la intrarea în localitatea Hrip, bărbatul a prezentat la solicitarea organelor de poliţie un permis de conducere contrafăcut, aparent eliberat de autoritățile din Italia la data de 15.10.2019 pe numele său, cu termen de valabilitate până la data de 14.10.2029, pentru categoriile A și B.

Aflată în mașină în momentul în care bărbatul a fost oprit de polițiști, soția acestuia a negat faptul că permisul soțului ar fi fost fals, deoarece acesta a muncit timp de mulți ani în Italia unde a făcut şi școala de șoferi în urma căreia a primit acest permis de conducere, care nu știe că este fals. Totodată, a mai menționat faptul că soțul ei nu deține permis de conducere emis de autoritățile române.

Fiind audiat în calitate de suspect şi de inculpat, bărbatul a spus că nu a cunoscut faptul că permisul de conducere ar fi fost contrafăcut, ba mai mult, chiar a și condus alături de un albanez circa 200 de metri şi a mers cu acesta într-o sală cu calculatoare, unde albanezul îi indica unde să pună degetul pe x-uri.

Apărarea bărbatului nu a fost luată în considerare, atâta vreme cât a recunoscut că nu a urmat cursurile unei școli de şoferi. Mai mult, a şi plătit o sumă de bani pentru acesta – 500 euro, fapt care nu poate decât să accentueze intenția sa de a se afla în posesia unui permis de conducere prin orice mijloace, în afara legii.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.