Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Scandal între doi bărbați din Satu Mare! Unul a ajuns la spital, iar celălalt la închisoare

Doi bărbați din Satu Mare s-au luat la ceartă în plină stradă, în urma unor discuții contradictorii. Acum agresorul se află după gratii.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 11.07.2021, în jurul orei 22.00, un bărbat se afla în zona parcului din Solidarității. După o vreme, de acesta s-a apropriat un alt bărbat, o cunoștință cu care a început să aibă discuții contradictorii. Acesta, cel din urmă, se afla sub influența alcoolului și i-a spus că nu are ce căuta în parc. Bărbatul ce se afla în parc nu a dat curs provocărilor deoarece îi era teamă de bărbatul agresiv și de familia acestuia.

Bărbatul a început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele în zona feței pe bărbatul ce se afla în parc, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale. Cu toate acestea bărbatul a reușit să fugă acasă, unde i-a povestit fratelui său cele întâmplate. A solicitat, apoi, prin apel la 112, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde a primit îngrijiri medicale.

Agresorul a povestit că înainte cu două zile de eveniment, persoana vătămată a agresat-o și a ameninţat-o cu acte de violenţă pe verișoara sa, motiv pentru care în momentul în care cei doi s-au întâlnit în parcul din Solidarității, bărbatul s-a dus la persoana vătămată pentru a îl întreba de ce a agresat-o pe verișoara lui. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a început să-i adreseze injurii, după care a scos din gură o lamă ameninţându-l pe celălalt bărbat că îl va tăia. În acel moment, inculpatul l-a lovit cu pumnul în zona feței, acesta căzând pe jos.

Inculpatul a mai arătat că el doar s-a apărat de persoana vătămată şi nu a avut intenţia de a o lovi. Acesta nu înţelege de ce persoana vătămată se consideră victimă în condițiile în care i-a ameninţat verişoara. Inculpatul a recunoscut şi regretat fapta, solicitând judecarea cauzei potrivit procedurii abreviate.

Cu toate acestea inculpatul a fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și este obligat la achitarea sumei de 600,00 de lei daune morale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.