Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Un șofer beat a intrat în mașina poliției. Polițistul a cerut despăgubiri de 10.000 de lei

Un șofer beat a intrat cu mașina în autospeciala poliției, în Satu Mare. În urma evenimentului rutier, polițistul a cerut despăgubiri de 10.000 de lei, întrucât a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 12.02.2022, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca BMW, un șofer nu a păstrat distanța suficientă în mers și a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție care circula în fața sa. La volanul autospecialei se afla un polițist, în timp ce în dreapta era un jandarm. În urma evenimentului care s-a produs pe raza localității Ambud, atât polițistul cât și jandarmul au fost transportați la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale. După testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat că șoferul vinovat de accident era băut, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, șoferul BMW-ului și-a recunoscut fapta, declarând că, în data de 12.02.2022, în jurul orei 18:00, a pornit de la domiciliu și s-a deplasat pe jos la un bar din cartierul Micro 17, unde a consumat două sticle cu bere a câte 0,400 ml. În jurul orei 22:20, a hotărât să iasă la o plimbare cu autoturismul și s-a deplasat până în localitatea Ambud. La întoarcere, pe fondul neatenției, nu a observat autospeciala poliției din fața sa și a lovit-o din spate. În continuare, bărbatul a coborât din autoturism şi s-a îndreptat spre mașină să vadă dacă cineva a pățit ceva, din partea dreaptă coborând un jandarm. La volan se afla un polițist care nu a coborât, spunând că are dureri la picior. Au anunțat Ambulanța și Poliția care au venit în scurt timp la fața locului.

Șoferul vinovat a primit închisoare cu suspendare sub supraveghere. Polițistul rănit în urma accidentului a cerut despăgubiri de 10.000 de lei, întrucât a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

 

Un comentariu

  1. Eu Răspunde

    “Militianul” a pretins 10.000, ron ,daune ? Pentru 2-3 zile de vindecare? Asta-i mai mare mafiot ca soferul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.