Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Cum s-a produs accidentul din Tășnad. Șoferiță atacată, polițiștii au împărțit amenzi

Polițiștii sătmăreni au dat amenzi pe bandă rulantă, după accidentul produs, la sfârșitul săptămânii trecute, la Tășnad. O șoferiță a accidentat un minor, iar imediat după evenimentul rutier femeia a fost atacată de un grup de persoane.

Ce spune Poliția:

,,La data de 27 ianuarie, în jurul orelor 15.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, în localitatea Tășnad.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării priorității, ar fi acroșat un minor de 12 ani, care se afla angajat în traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. Minorul a fost transportat la o unitate spitalicească, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Procedura de testare cu aparatul etilotest a relevat faptul că femeia de 35 de ani nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Tășnad au identificat persoanele care, la locul producerii evenimentului rutier, au manifestat un comportament neconform cu legislația în vigoare, fiind aplicate 15 sancțiuni față de 6 persoane, în valoare de 15.000 de lei, conform Legii nr.61/1991”.


3 comentarii

  1. Romeo Răspunde

    Si din ce o sa plateasca pirandele amenzile care insumeaza 15000 lei ?! Trebuia actiona ferm impotriva lor cu bastoane si spray lacrimogen. Nu zic sa fie ca in SUA unde te omoara daca te uiti urat la politist, dar permisivitatea ce e la noi e prea de tot…si asta face si mai agresivi pe acesti nenorociti…:(

    • H&R Răspunde

      Au pirandele dar si rromii de acolo o boala foarte rara si care se schimba mereu brusc. Depinde de situatie. Stii tu care, nu?

  2. Francisc Răspunde

    Doar ministrul Cioroianu stia ce trebuie facut cu aceasta specie: SAHARA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.