Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Şoferiţă atacată de un grup de persoane, după ce a accidentat un copil

O şoferiţă din Satu Mare a fost atacată de un grup de persoane din Tăşnad, după ce a accidentat un copil. Accidentul s-a produs în această după-amiaza în cartierul de romi Petru Maior.

Şoferiţa a lovit un copil şi imediat au sărit rudele şi ceilalţi vecini să o linşeze. Femeia s-a baricadat în maşină pentru a scăpa de mulţimea furioasă.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie, jandarmi şi de poliţie locală care i-au potolit pe localnici. Unii dintre localnici au sărit şi au lovit maşina femeii chiar de faţă cu poliţia.

Copilul a fost transporta la spital.

Vom reveni cu detalii.

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    De doua trei ori pe an circul prin zona acelui cartier al veseliei.Mare,mare atentie am si circul cu viteza redusa sa evit orice surpriza din partea vreunui interesat de a sari sa travesrsez chiar atunci cand sunt prin zona.Mai fratilor mai bine coborati din masina si o impingeti sau o luati in spate(masina)pana treceti prin acea zona decat sa vi se intample o nenorocire acolo.Vad ca s-a intamplat exact acolo adica unde nu trebuia si mai ales pe(sau langa)trecrea de pietoni unde pietonul este pazit de lege.Speram sa nu fie prea rau accidentatul ca femeia si-a facut-o cu mana(sau piciorul) ei,neacordand prioritate de trecere pietonului.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mnoah. Așa e când circuli prin cartierul brazilienilor naturalizați. Dar părinții copilului mă gândesc nu au nici vină că au lăsat puradelul nesupravegheat pe stradă? Sau tocmai asta era ideea ca să o prindă ca de papagal pe șoferița asta apoi dă-i înainte cu cerere de despăgubiri! Că s-au mai auzit de astea. Recomandare – evitați zona și oricum circulați cu viteză redusă. Dar nu destul de redusă ca să nu cumva să sară careva pe voi și vă treziți că aveți un pasager în plus. Mai bine zic eu evitați zona. Că pe ăștia nu-i școlești așa că nici aia cu traversatul străzii sau comportarea în societate e prea mult pentru ei. Nu vedeți ce tărăboi fac și acum? Sper că puradelul e bine. Că de nu părinții trebuie să treacă la completarea efectivului. Alocația, bat-o vina. Ce ne-am face fără ea, nu?
    De aici înțelege fiecare ce dorește.

  3. Mortu Răspunde

    Soferita a vrut sa faca un bine! Toti soferii care trec prin Tasnad va rog frumos daca vedeti un tigan pe strada sa accelerati masina si bagati-l sub masina.Multumesc

  4. haules-baules Răspunde

    Din video se poate vedea absolut clar ca oameni in toata firea si in deplinatea capacitatilor de a muncii (doar sunt apti de bataie?) ziua in amiaza mare nu au alta preocupare decat sa faca trotuarul. Impreuna bineinteles cu pirandele lor. Mai dati-le ajutoare si tot felul de chestii ca se vede clar ca nu sunt destui! Crema societatii!🤮💩

  5. Francisc Răspunde

    Ideea ministrului Cioroianu de a le organiza acestora o excursie in mijlocul desertului Sahara,doar dus,era binevenita,mai ales ca frigul e o adevarata pacoste pentru ei !

  6. Macingo Răspunde

    Așa ne trebe! Pe Antonescu l-au rezolvat, singurul care ar fi rezolvat situația! Exterminarea ar fi soluția??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.