Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Vremea se schimbă! ANM: temperaturi anormale pentru luna ianuarie

Vremea se schimbă! ANM: temperaturi anormale pentru luna ianuarie. Florinela Georgescu, director la Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat că urmează temperaturi anormale pentru această perioadă, cu maxime ce pot ajunge până la 20 de grade.

Ea spune că temperaturile ce urmează sunt temperaturi neobișnuite pentru mijlocul lunii ianuarie. Atât ziua, cât și noaptea, temperaturile vor fi mai mult temperaturi de primăvară.

“Temperaturile vor începe să crească, dar încălzirea cea mai pronunțată va fi săptămâna viitoare. De marți până joi inclusiv, așteptăm maxime mai apropiate de ce ar trebui să avem la începutul primăverii, nu la jumătatea lunii ianuarie.

Maximele despre care vorbesc se vor încadra, probabil, marți între 7 și 17 grade, miercuri și joi între 11 și 20 de grade pe partea de sud a țării. 

De altfel, nopțile din săptămâna viitoare vor avea și ele temperaturi foarte ridicate, care ar trebui să fie, de fapt, maximele acestei perioade. Deci, o vreme deosebit de caldă”, a spus Florinela Georgescu, director în Administraţia Naţională de Meteorologie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.