Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

A găsit un card în piață și l-a lăsat pe un bătrân fără 500 de lei

La data de 6 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei-Biroul de Investigații Criminale, au fost sesizați de către un bărbat de 72 de ani, despre faptul că și-ar fi pierdut cardul de debit, în interiorul unei piețe agroalimentare de pe raza municipiului Carei.

În urma verificărilor efectuate și a desfășurării activităților informativ-operative, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani, domiciliat în aceeași localitate, și-ar fi însușit cardul fără drept și, ulterior, ar fi retras suma de 510 lei de pe acesta.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Lucifer Morningstar Răspunde

    Fără să îi știe codul PIN?
    Sau s-a dus la mai multe magazine și și-a luat bere pe ei și țigări?

    • H&R Răspunde

      Poate avea PIN scris pe card, sau a vazut cand a introdus PINul la careva ATM sau la careva magazin. Sub 100 de lei nu-ti cere PIN. Daca cumperi de pe Aliexpress de exemplu, nu-ti cere PIN nici la sume mai mari.

  2. Berinde Florian Răspunde

    Un dobitoc,cel in cauză,care a profitat de neatenția bătrânului.Trebuia sa se duca la o banca,ce emisese cardul respectiv sau la politie să îl predea!Acel idiot sigur,nu este credincios și Dumnezeu îl va pedepsi!Nu este bine să îți însușești bunul altuia!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.