Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

APEL. Doi copii au rămas fără părinţi. Au nevoie de ajutor!

Doi copii in judeţul Satu Mare au rămas fără părinţi şi au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a se muta la mătuşa lor ca să nu ajungă în sistemul de protecţie al copilului.

Copiii sunt din satul Româneşti, comuna Medieşu Aurit, iar în decurs de trei luni şi-au pierdut ambii părinţi. O mătuşă din Medieşu Aurit s-a oferit să îi crească, dar nici ea nu are o situaţie materială foarte bună, astfel că oamenii din localitate s-au apucat să adune bani pentru a le construi copiilor o cameră limită de casa mătuşii. Astfel, copiii s-ar putea muta la mătuşa lor, ar fi mai aproape de şcoală şi ar fi cine să aibă grijă de ei.

Localnicii au lansat şi un apel pentru comunitatea care poate ajuta:

Rugăciunea copiilor rămaşi fără mamă, fără tată, în decurs de 3 luni!!! Se face apel la sufletele dumnevoastră, acum în Postul Paştelui aceşti copii rămaşi orfani trebuie ajutaţi financiar ca să rămână lângă mătuşa care o să-i îngrijească. Trebuie construită o cameră, de aceea o să se deschidă un cont domul Marius Chiş o să se implice şi fiecare cum poate o să contribuie în măsura posibilităţilor, sau dacă doresc la părintele Chesei Vasile personal şi la părintele Cocoian Nicolae. Să punem mână de la mână pentru aceşti copii care nu mai au la cine să spună tată şi acum când se apropie ziua mamei nu au cui să zică La mulţi ani, MAMĂ!”, este apelul localnicilor.

CONT pentru donații:

TITULAR: Chiș Marius

Banca Comercială Română: RO15RNCBX8999951AX642548

Axi Finance

Vă rugăm să specificaţi DONAŢIE

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să DISTRIBUIŢI apelul umanitar pentru a ajunge la cât mai mulţi oameni!

2 comentarii

  1. Soso Răspunde

    ASEMENEA OAMENI TREBUIE AJUTATI, SI ALTII CA EI LA LIMITA SUPRAVIETUIRII, NU UCRAINA, REFUGIATII CARE TRAIESC DE 1000 DE ORI MAI BINE IN TARA NOASTRA! RUSINE !!!ALTII ABIA TRAIESC DE PE O ZI PE ALTA! MAI VOTATI ASEMENEA PARTIDE CARE ISI BAT JOC DE POPOR!

    • sătmărean nedumerit Răspunde

      Bătaia de joc a început mult înainte la faza cu covidul când unii a luat măriri de salarii și sporuri cu nemiluita. Nici acum nu pricep cum se justifica abureala de spor de covid la instituții care erau exclusiv online și totuși luau spor de covid, adică nu intrau deloc în contact cu oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.