Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Avansări în grad la Pompieri, de Ziua Protecţiei Civile

Avansări în grad la Pompieri, de Ziua Protecţiei Civile. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SOMEŞ” al județului Satu Mare a organizat astăzi, de Ziua Protecţiei Civile, ceremonia de înaintare în grad, înainte de termen, a patru pompieri care fac parte din echipa ISU „Someș” Satu Mare.

În gradul de căpitan a fost avansat locotenentul Varga Tiberiu, în gradul de plutonier adjutant șef, plutonierul ajuntat Pușcaș Leonardo Traian și plutonierul ajuntat Secheli Florin iar Mikle Elisei în gradul de plutonier sergent major.

În cadrul manifesării, inspectorul șef al ISU SM, lt.col. Buzduga Sergiu Marius, a dat citire mesajului domnului Inspector General al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, general Dan Paul Iamandi, transmis cu prilejul aniversării Zilei Protecției Civile din România.

După acest moment a urmat prezentarea unor echipamente din dotarea pompierilor.

Tot în cadrul acestei conferințe, angajații ISU Satu Mare au prezentat conținutul unui container pentru situații de urgență aflat in posesia lor. Containerul este pregătit pentru situații de cutremure, dezastre sau alte evenimente nedorite.

Acesta este prevăzut cu toate cele necesare pentru a putea salva viața unui om, conține pichamăr, cricuri, compresor, accesorii pentru descarcerare grea, cilindri, echipamente de protecție, precum și o cameră. Camera care este folosită în cazul cutremurelor pentru a identifica victimele.

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    O întrebare. În caz de Doamne ferește de ceva conflict cu gradele și avansările astea vor apăra populația civilă mai cu spor? Numai între și eu.😮😲

  2. Imperiul Klingonian Răspunde

    Foarte bun o fo exercițiul de azi! Pe bune! Așa de fain s-a derulat că nici nu ne-am dat seama! Felicitări! Probabil este ultima tehnologie cu alertare și transmitere date la nivel subliminal, la nivel inconșțient. Sau pentru fanii Star Trek betozoidian. 😲😮😵🤯😰
    Întrebarea acum ar fi doar că în caz de război sau ceva dezastru major tot așa va fi și atunci? Adică în șoaptă și pe vârful degetelor? Încă odată felicitări. Nu ați deranjat oamenii muncii deloc.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Astia is meseriasii de or restaurat Mustangu?

      • Imperiul Klingonian Răspunde

        Aia era ceva fază la pomperi mi se pare. Așa țin eu minte. Dar e jenant. Probabil ni se va explica că așa a fost conceput și noi nu înțelegem fenomenul.

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          Dar trebuie sa recunosc faptul ca macar la imagine sunt mai atenti. Ca mai anii trecuti il vedeam pe Dima cu burdihanu afara, camasa descheiata la gat etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.