Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Concert Horia Brenciu & HB Orchestra la Satu Mare de 1 Martie

Primăvara începe la Satu Mare cu Horia Brenciu & HB Orchestra! Prima zi din luna martie va fi marcată cu un concert extraordinar marca Horia Brenciu. În stilul unic și inconfundabil, artistul îi așteaptă pe sătmăreni în prima zi de primăvară cu un spectacol memorabil.

SamStudia, organizatorul evenimentului, îi invită pe toți iubitorii de muzică bună la un concert de Mărțișor cu Horia Brenciu & HB Orchestra.

Cântăreț, prezentator și actor plin de viață, Horia Brenciu este un showman desăvârșit care știe exact cum să ne intre sub piele și să strecoare emoție în sufletele noastre. Cu un echilibru delicat între rebel și elegant, muzica și interpretarea reflectă întocmai personalitatea lui  jovială dar profundă și ne instigă să trăim intens întreaga experiență a spectacolului său. Fie că e bucuria dansantă specifică lui, sau un moment mai tandru, emoția pulsează mereu vie în întreaga ambianță.

Concertul va avea loc miercuri, 1 Martie 2023 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, Bulevardul Transilvania nr. 3 de la ora 20:00.

Prețul unui bilet este de 200 lei. Biletele se pot achiziționa de pe platforma www.iabilet.ro și din reteaua iabilet.ro/retea

Voluntarii SamStudia v-au pregătit și o mica surpriză în holul Casei de Cultură, de care vă veți putea bucura înainte sau după concert.

 

3 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    🤢🤮🤮🤮

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Abia astept sa merg la concert 😀
    Serios??? Oare merge cineva ? N-am auzit niciodata o melodie de-a lui ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.