Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Doi frați s-au apucat să dezmembreze vagoane din Satu Mare și să le vândă

Doi frați din județul Satu Mare au dezmembrat vagoane de marfă aflate în perimetrul stației CFR Satu-Mare, după care au vrut să vândă piesele furate. Acum, cei doi sunt condamnați la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 06.03.2021, cei doi frați au mers în gara CFR Satu Mare, având asupra lor scule destinate să îi ajute la dezmembrarea vagoanelor. Aceștia au reușit să sustragă componente de la vagoanele de marfă garate în zonă, cauzând un prejudiciu de 463,76 de lei.

Deplasându-se la fața locului, organele de poliție i-au depistat pe cei doi frați având asupra lor mai multe piese componente de la vagoane de marfă, bunuri pe care aceștia le transportau cu ajutorul unui cărucior.

Cei doi frați au recunoscut că au sustras mai multe piese, componente de la vagoanele de marfă garate în zona stației CFR, prin demontarea acestora din componența vagoanelor cu ajutorul unor scule (patent si cheie reglabilă). Aceștia au mai declarat că în momentul în care au ajuns în capătului peronului, au fost opriți de către organele de poliţie care au ridicat bunurile găsite asupra lor.

În decursul acestei săptămâni, cei doi frați au fost condamnați la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și la muncă în folosul comunității pe o perioadă 60 de zile.

2 comentarii

  1. unubun Răspunde

    Definitie Police si sistem justitie of ROMANY: Organ de control (pielea plii) menit sa aplice amenzi si sa aplice legea pe astia mici care vai de capu lor poate nu au ce manca, la munca ce castiga din start 50% merge pe taxe si impozite iar restul cheltuie in 2 zile doar pe facturi si 2 coji de paine, iar de foame fura 2 – 3 kile de fier vechi. Pe de alta parte pe cei de la putere sa-i asiste la Coruptie, la hotie , ca doar nah, e mai usor asta micu infundat, si ala mare ajutat, iar tara merge in continuare ca “unsa”, oamenii de rand mor de foame si de datorii, iar smecherii analfabeti de la putere se intrec care pe care ce masina sa-si cumpere , ce bolid, ca sa fie in trend…. TRIST RAU DE TOT! Vai de **** noastra!

  2. Ciores-mangles???? Răspunde

    Propun ca acești doi fraieri să fie trimiși la calificare la locul de muncă. Au ei ceva-ceva dar nu ajunge, prea puțin au furat. Uite cum a făcut Băse cu vapoarele! A pățit ceva? Nu! Dacă îl ia sub haripă careva deputat se vor deprinde și ei repede cum se fac toate astea la scară mare. Numai trebuie cumva angajați pe lângă parlament. Viitorul sună bine.🤔😵😮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.