Ultima actualizare: azi, 22:25

Naţionale

Elev arestat pentru 20 de zile. A obligat doi copii să-și bage capul în WC

Se întâmplă în România. Un elev de 15 ani a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, după ce a obligat doi copii să-și bage capul în WC, informează Digi24.

Iniţial, minorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore, sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe, dar în urma anchetei s-a constatat că el a comis şi infracţiunea de lipsire de libertate. În imaginile apărute pe reţelele de socializare se vede un elev care este lovit de un coleg, în toaleta unităţii şcolare, însă martorii spun că băiatul agresat ar fi fost obligat să bage capul în vasul de toaletă.

El nu este la primul incident violent la școală.

„Din primele verificări rezultă că incidentul s-ar fi petrecut joi, 26 ianuarie. Din păcate, acesta survine altor momente – unul care a avut loc în noiembrie 2022 şi altul cu o săptămână în urmă – în care elevul agresor a şicanat, respectiv a muşcat un coleg de clasă, motiv pentru care a fost sancţionat cu scăderea cu două puncte a notei la purtare şi cu avertisment. Acum a reacţionat şi mai violent, lovindu-i pe doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale”, a declarat conducerea ISJ Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.