Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Fostul lider AUR Satu Mare, Iulian Câcău, s-a înscris în PNL

Fostul lider AUR Satu Mare, Iulian Câcău, s-a înscris, astăzi în PNL, afirmând că este singurul partid din Satu Mare care îşi doreşte cu adevărat că câştige Consiliul Judeţean.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă de către deputatul Adrian Cozma.

“Am reuşit să aduc în echipă un tânăr cu potenţial, un tânăr dedicat, un tânăr patriot, care de astăzi va face parte din echipa PNL şi, evident, cu gândul la anul 2024 când va trebui să dăm un examen în faţa sătmărenilor în administraţia locală. Consider că este un câştig din mai multe puncte de vedere. Consider că Iulian Câcău se pretează perfect pe ceea ce ne dorim noi, pe ceea ce eu promovez de câţiva ani şi îmi doresc ca în 2024 să câştigăm alegerile”, a declarat Cozma.

Iulian Câcău a spus că toate partidele româneşti din Satu Mare ar trebui să facă front conum în jurul PNL.

“După mai bine de un an jumătate-doi de tatonare a vieţii politice, am constatat, şi lucrul acesta se poate observa fără doar şi poate, că PNL este singurul partid din judeţul Satu Mare ca îşi doreşte cu adevărat să câştige Consiliul Judeţean la următoarele alegeri şi este singurul partid de opoziţie din judeţ. Acest lucru m-a făcut să ader la formaţiunea liberală. Sunt un om de dreapta, un om care nu puteam să merg înspre socialişti. Ţin să anunţ toţi tinerii că PNL este singurul partid politic din judeţul Satu Mare care va taxa proasta administraţie locală. Pentru anul 2024 cu siguranţă se va pregăti o echipă puternică. Toate partidele româneşti din Satu Mare ar trebui să facă front comun în jurul PNL”, a afirmat Câcău.

 

8 comentarii

  1. Usr Răspunde

    Încă un CÂCĂU in pnl

  2. Mateias Răspunde

    Cicau este un cal troian al UDMR. Cozma ti-ai băgat un șarpe în casă. Verificați legăturile acestui individ care a dinamitat AUR Satu Mare cu liderii UDMR din Satu Mare.

    • H&R Răspunde

      Cacau si cu UDMR… Glumita zilei.

      • Unguru civilizat Răspunde

        Tovarasi io zic sa stam linistiti, ca îi doare pe ei la basca de noi. Credeti ca dau ei doi bani ca îi amenintam cu 2024 la votari, miscarile de culise se fac dupa votari. Toate partidele au votanti lor fideli, niciunul no sa obtina majoritatea si ghiciti ce o sa faca dupa votari, cand trebuie sa se faca o majoritate?

  3. c-block Răspunde

    Și eu care așteptam această conferință de presă de importanță epocală ca să aflu cum stăm cu reducerea prețului la carburanți promis de mătăluță de un an!!!! Ce dezamăgire! 😲😵😱🤮🤮🤮 Numai atât mai zic ca după atâtea manevre strategice să nu cumva să vă treziți cu surprize în 2024! Știți voi, când se va trage linia și se va vota iar.

  4. Coco Jambo Răspunde

    Antivaccinistul Cîcău s-a bagat in partidul care a dat certificatul verde obligatoriu hahaha

    Spune multe despre hAUR si despre Partidu Niciodata Liberal

  5. Neagu Răspunde

    ADI COSMA NICI NU STII:
    CAT DE MIC INCEPI SA FII!

  6. ==== Răspunde

    Natie de Cumani din Mongolia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.