Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Cozma: Consiliul Județean, vinovat de dezastrul de la spital!

Adrian Cozma a vorbit, vineri, 10 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, despre ,,dezastrul” de la Spitalul Județean Satu Mare: ,,Să se rezolve urgent”, a spus președintele PNL Satu Mare, arătând cu degetul către conducerea Consiliului Județean.

Cozma spune că managementul Consiliului Județean Satu Mare este unul defectuos și îi cere președintelui Pataki Csaba să ia urgent măsuri.

,,Necazurile pe care le vedem la Spitalul Județean Satu Mare sunt din cauza managementului Consiliului Județean. Să nu mai arunce vina unii pe alții. Conducerea Consiliului Județean trebuie să rezolve, este în ograda dânșilor. Este un dezastru la Spitalul Județean, un dezastru și îmi asum ceea ce spun”, a declarat Adrian Cozma.


3 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Deci. Avem la spital una bucată manager (Marc) care pentru cei care nu țin minte să afle de la mine că era ales la consiliu pe lista PNL. Apoi după niște mandate de dormitat fain frumos la DGASPC (epoca înfierilor internaționale, ce vremuri frumoase). Apoi s-a dat la fund (știe el bine de ce vreo 8-10 ani) iar acum s-a reinventat ca udemerist. Adiță, spune drept cine l-a lansat în politică acum vreo 25 de ani pe individ? Nu voi????

  2. ==== Răspunde

    Natie de Cumani din Mongolia.

  3. Alin Răspunde

    Ei nu, 90 % erau în PD_L!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.