Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. 18 tone de deșeuri, oprite la Petea. Urmau să ajungă la o firmă din Satu Mare

Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărcat cu peste 18 tone de textile, considerate deșeuri.

Ieri, 10 februarie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș conducând un automarfar înmatriculat în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, textile de la o societate comercială din Germania către o firmă din județul Satu Mare.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de deşeuri, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat lucrătorilor Gărzii de Mediu Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate – în total 18.140 kg – nu pot intra pe teritoriul României, întrucât transportul nu este înregistrat în platforma destinată monitorizării schimbului de deșeuri.

Având în vedere cele constatate, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Muie SECOND tex iar ai dat-o în bară…. doamne ajuta să intri în faliment și să dispari cât mai repede împreună cu toate firmele ce vând vechiturile și gunoaiele străinilor!!!!

    • Ciores-mangles???? Răspunde

      Și asta scris tocmai de norick cel reșapat care nu e în stare nici acum să-și găsească o poreclă proprie și se folosește de ale altora??????😮😲😠😵😢😥🤮💩 Și aici numai la furat îți stă neuronul ăla unic????

      • Norick Răspunde

        La ei in familie asta este ceva normal. 😀 Laptele a supt de la taica su… 😛 😀
        P.S. macar sandokan asta a copiat corect numele si nu scrie cu majuscule,cum face retardatul celalalt 😛 :-S

  2. ===== Răspunde

    Tara de second hand.

  3. Satmarean Răspunde

    Iarăși gunoaie ??? Dar nu se mai termină odată cu ele ???

    • H&R Răspunde

      Acum se incepe. Vezi cand intram in Scheggem.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Când intrăm în Schengen vor avea cale liberă. Dar aia nu pricep că de ce nu se spune că gunoaiele de aia vin la noi că noi prin firmele astea prinse acum în flagrant LE CUMPĂRĂM!!!! Alo la #mândriipevecistăpâni se aude???? Fraieri ar fi vesticii dacă nu s-ar folosi de noi. Și mai și câștigă ceva bani!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.