Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Orașul Ardud, în progres de modernizare. Primarul Duma a vorbit despre proiectele aflate în lucru

Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre cele șapte proiecte depuse pentru modernizarea orașului Ardud, precum și despre proiectele aflate în lucru.

Ovidiu Duma a anunțat, vineri, că orașul Ardud a reușit să semneze un contract prin „Anghel Saligny”. Prin acest contract, localitatea Baba Novac va beneficia de branșamente, racorduri atât de apă, cât și de canalizare pe toate străzile și la toate casele, precum și de o stație de epurare bio.

” Este vorba despre o investiție foarte importantă pentru una dintre localitățile noastre, singura care nu are în acest moment toate aceste utilități, reprezentând alimentarea cu apă, canalizare și stație de epurare. În acest moment, localitatea Baba Novac beneficiază doar de alimentare cu apă pe o rețea veche de 40-50 de ani”, a spus Ovidiu Duma.

Pe lângă proiectul semnat prin „Anghel Saligny”, primăria din Ardud mai are proiecte în plan, precum: o bază sportivă tip 1, cu stadion, 500 de locuri, un teren de sport sintetic, multifuncțional, cu nocturnă. În zona cetății, se vor construi două blocuri ANL. Un alt proiect aflat în lucru este drumul de centură al orașului Ardud. În ceea ce privește zona cetății, se va  realiza un amfiteatru cu 500 de locuri, precum și un parc cu un lac pe care se vor organiza mai multe activități.

” Avem chiar și multe alte proiecte în execuție și câștigate”, a mai adăugat Ovidiu- Marius Duma

4 comentarii

  1. Tolo Răspunde

    În tot acest timp primăria se opune dezvoltării rețelei de gaz în zone aflate în intravilan, solicita avize preferențial și angajații de acolo rămân la fel de impertinenti…

  2. Alin Răspunde

    Gata ,s-a împăcat cu cozma,curg proiectele pe bandă rulantă pentru Ardud,dar tare mă tem că l-a mințit Adrian Cozma (Adiță pentru prieteni) pe experimentatul Duma!.

  3. Valer Răspunde

    o adunatura de incompetenti la ardud in frunte cu secretarul ala al carui nume nici nu merita a fi scris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.