Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Accident în pădurea Noroieni. Stâlp rupt, femeie rănită

Accident în pădurea Noroieni. Prin apel la 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost solicitat în această dimineață în jurul orei 07:00, să intervină la un accident rutier, produs pe drumul înspre localitatea Micula, pădurea Noroieni.

La fața locului s-au deplasat 5 cadre militare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu un echipaj de prim ajutor.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării un autoturism care, părăsind partea carosabilă a acroșat un stâlp de înaltă tensiune. Conducătorul auto, o persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 50 ani, acuza dureri la unul dintre membrele inferioare.

După stabilizare, victima a fost transportata pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Forțele militare au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și sablarea carosabilului.

Un comentariu

  1. Gaoz Răspunde

    Va da ti seama gabor ce curios e, cand in ladurea aia nu este iluminat public, ni este o lista de biciclete sa te plimbi ca tot omu in natura el a facut pe dig si pod peste somes, rusine gabore demisia, nu ti pasa de orasu asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.