Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

VIDEO. Şofer kamikaze în Satu Mare. Goneşte cu 200 km/h şi se filmează

Şofer kamikaze în Satu Mare. Un şofer inconştient a condus cu viteză excesivă, noaptea, pe un drum din judeţul Satu Mare. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona localităţii Supur.

Imaginile au fost transmise live pe Facebook, iar din acestea se poate observa cum şoferul circulă cu viteză excesivă prin localități, conduce pe contrasens în curbe, iar la un moment dat, înafara localităţii, trece şi de 200 km/h.

13 comentarii

    • România reală Răspunde

      Acesta este momentul artistic când ne dăm seama că am sărit din căruța cu boi în ceva mai de Doamne ajută dar mental încă suntem cu toaleta în spatele ogrăzii. Asta este. Degeaba lamentăm sau degeaba ne mirăm. Asta este realitatea cruntă. Când poliția rutieră va înțelege să facă prevenție și nu numai să stea la pândă ocazional și când șoferii vor înțelege că așa sunt veritabile bombe pe șosea, ei până atunci nu se va schimba nimic. Mă aștept ca o consecință la această știre la filtre zilele astea în trafic și niște fiole în plus puse la treabă. Și atât. O zi-două apoi iar revenim la ale noastre. Minunata colonie bananieră cu forma de guvernare anarchie constituțională! Și toate se mișcă doar accidental și brownian! Nu alții sunt de vină! Noi îl facem să fie așa că că acceptăm asemenea manifestări!

  1. ConstrucThor Răspunde

    Lasati natura sa-si faca treaba,mai rareste din ei

    • Cosmin Răspunde

      Sa nu rareasca pe un nevinovat care circula cu familia corect si regulamentar.

    • Bogu Răspunde

      Nu cred ca vorbesti serios….Drumul public nu e “ogreada” .

      • altu fără bmw Răspunde

        Cam așa se gândesc și atv-știi revoltați că nu pot face drifturi prin pădure. Apoi dacă pățesc ceva nici nu știi de unde să-i iei sau pe unde să-i cauți. Individul din filmare și-a bătut temeinic joc de codul rutier, de absolut fiecare literă! Îi transmit pe această cale că îi țin pumnii ca data viitoare să-i reușească actul de sinucidere.

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara Bmw , daca o sa mai mearga asa…..

    • altu fără bmw Răspunde

      Dar nu era mai bine pentru toți dacă se înfigea cu mașina în ceva decor stradal sau ceva stâlp electric și își finaliza viața definitiv pe Pământ? Că din ce se pare cam degeaba consumă și oxigenul! Da spune tu! Că așa mai are șansa să omoare pe alții nevinovați! Inconștient 1000%! Apoi când va reuși să finalizeze până la urmă “proiectul” său personal vom citi la știri că ce băiat bun era săracul, și ce săritor! Păi se vede cum sare cu tot cu mașina, nu?😠😲😥🤮💩💩💩
      Tare s-a înmulțit astfel de evenimente în ultima vreme. Știu că nu e vina lor dar în astfel de cazuri mai grosolane ca asta aș pune pe polițistul cu care a dat examenul și pe cel cu care a făcut școala de șoferi să dea o declarație, adică cam cum a luat permisul și cum s-a comportat. O să vedeți că după asta va scădea numărul lor că nici permis nu vor mai pupa așa ușor. Că la nimeni nu-i place să dea în scris din cazua unui cretin.
      PS. Oare are ăsta permis sau nici aia nu are? Că nici zmeul de la Mădăras, alt băiat de nota zeceși ăla nu avea.
      PS.2. Nu ar strica ca poliția să se autosesizeze și să încerce să-l identifice după postare. E real pericol pentru toți.

    • Driver Răspunde

      Acum vreo 3-4 zile au mai fost 2 intr-o masina nou achizitioata, care au testat masina, la 200 s-a cam scuturat imaginea pana nu s-a vazut nimic…. Unu decedat, celalalt in coma….

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    @altu fara bmw…..Corect

  4. Pistike Răspunde

    Ăstuia nu-i poate apărea un cap de pod să -l oprească înainte să omoare niște nevinovați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.