Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Amplă acțiune de ecologizare la Ardud. S-au strâns zeci de saci de gunoaie

În cadrul programului național Curățăm România, prin Administrația Fondului de Mediu, Primăria Orașului Ardud, în parteneriat cu Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea” și Liceul Tehnologic Ardud, au organizat azi un amplu eveniment de ecologizare în orașul Ardud.

Consilieri locali, angajați ai primăriei și ai casei de cultură, cadre didactice, elevi, reprezentanți ai autorităților locale, beneficiari de asistență socială și voluntari din partea societății civile s-au implicat în actiunea de azi cu scopul de a cultiva spiritului gospodăresc, respectul față de cei din jur și educația pentru mediul în care trăiesc

Prin finanțarea obținută de la AFM s-au achiziționat tomberoane, materiale de igienă, de protecție, saci menajeri, truse medicale și alte materiale necesare acțiunii locale de curățenie.

4 comentarii

  1. Tabu Răspunde

    Puteti sa faceti curat zi si noapte . Numai dupa ce ati educati rrumani .

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @Tabu…..Bine zici….Oricum felicitari pentru gest….Am fost si eu odata pe dig la curatenie, dar dupa 2 saptamani o fost din nou plin de gunoaie aruncate de tarani.

      • ecologist resemnat Răspunde

        @Mihaita, hai sa-ti povestesc o faza pe tema asta. Campanie din asta cu iesire pe dig sau pe drumuri cu Lets do it. Cei de la mediu impreuna cu prefectura ies la curatat exact intre cele doua poduri. Iesit frumos afara cu presa, interviu, material video etc. Se fotografiaza cu sacii stransi si nu erau putini. La care faza exact cand se trag in poza vine un tigan cu un sac mare de haine si le arunca asa in scarba la vreo 50 de metri de ei! Intamplarea este din septembrie 2010 daca bine tin minte. Ce sa mai zici????? Cui sa-i mai faci curat????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.