Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Ardudul are mare succes la Târgul de Turism al României. Standul, vizitat de sute de persoane

Ardudul are mare succes la Târgul de Turism al României. Standul organizat de Casa de Cultură Dr. Augustin Mircea a fost vizitat de sute de persoane și a atras atenția inclusiv a diplomaților și oficialităților.

,,Astăzi am ajuns la Romexpo, la Târgul de Turism al României 2023, unde orașul Ardud este prin prezentă și reprezentant al județului Satu Mare. Standul organizat de Casa de Cultura “Dr. Augustin Mircea” Ardud atrage atenția diplomaților, a oficialităților, a expozanților, a agențiilor de turism din țara și din străinătate, dar și interesul a sute de persoane, prin originalitate și prezentare impecabile.

Cetatea Ardud, misterele tunelurile de sub cetate, tainele plantelor tămăduitoare, cramele, vinurile zonei și multe alte atuuri ale orașului sunt promovate zilele acestea la cel mai mare târg de turism din România. Pentru mine este o bucurie și o mândrie să-i susțin și să fiu alături de colegii mei la standul orașului Ardud!”, a declarat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.


2 comentarii

  1. History Răspunde

    În avântul nostru am depășit faza cu cavalerii cruciați și am ajuns la cea a cavalerilor medievali cu armură grea? Că poza asta ar sugera. Nu de alta dar nci una nici alta nu au existat la Ardud. Tot nu ați făcut rost de un consultant adecvat pe istorie medievală? Apoi când printr-un accident va ajunge ceva turist să vadă cetatea/castelul din Ardud nici nu veți ști cum să-l îndopați cu destulă pălincă că poate așa va vedea și el ce doriți voi? Se aude unde trebuie??? Dacă vreți prezentarea istoriei locului atunci de ce nu prezentați treaba corect? Că asta ce este e bună numai pentru copiii mici. 🤔😵😮😒

  2. cosmin Răspunde

    o adunatura de incompetenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.