Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Asistații social, puși la muncă. Au curățat zona podului Decebal

Asistații social din Satu Mare au fost puși la muncă. Aceștia au curățat trotuarele de zăpadă, după care au trecut la igienizarea spațiilor din zona podului Decebal.

În conformitate cu Planul anual de acțiuni și de lucrări de interes local, sub coordonarea Direcției de Asistență Socială Satu Mare și a Poliției Locale, persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social au întreprins zilele trecute o serie de acțiuni de curățenie și igienizare în municipiu.

Beneficiarii de venit minim garantat au fost implicați în curățarea trotuarelor de zăpadă în diminețile în care a nins pe strada Ilișești în fața Centrului Social Prichindel. Totodată, cele 14 persoane apte de muncă și care beneficiază de ajutor social au curățat și igienizat spațiul din zona Podului Decebal.

9 comentarii

  1. 😲😮😵 Răspunde

    După iefortul aista de mâine sau poate chiar de azi UPU va fi plin cu ei? Plus că bag seamă gunoiul ăsta tot cam de la ei provine.😲

  2. Adrian Pop Răspunde

    In poze este zona din jurul podului Golescu, nu din jurul podului Decebal

  3. Cetatean Răspunde

    De aia ne este noua greu. Pt ca sunt o gramada de asistați sociali care trăiesc din banii noștri.. Mai adaug doua grămezi de angajați la stat care nu fac nimic în afara de a ne umili si care trăiesc BINE tot din munca noastră ( excepție poliția, jandarmii si pompierii). Nu mai adaug pensiile speciale ( sunt speciale ca sunt nesimtite), popii si toti slujbasii bisericilor, parlamentarii,….e prea lunga lista si deja ma simt încovoiat de spate de cati trebuie ss caram.

  4. Decebal vs Golescu Răspunde

    Hai ca gresesti inzr-un loc in articol dar nu peste tot ?! + cineva deja evidentia greseala…. halal jurnalisti

    • bigbrother Răspunde

      Măcar pozele sunt din Satu Mare. Că acum niște ani la un accident petrecut la Culciu au pus o poză cu un bulevard din Constanța cu tot cu tramvai!
      Cum v-am mai spus. Singur vă bateți joc de meseria voastră care vă pune pita pe masă! Și mai vreți să fiți și recunoscuți ca nu știu ce de ziariști? Voi știți cu ce se mănâncă meseria voastră? Că nu așa pare. Și zi de zi apare câte o greșeală mare.

  5. Glamifavi Răspunde

    O greseala mara ca n-am fost avertizati inainte ca v-om vedea imagini cu puternic impact emoţional.

  6. Pistike Răspunde

    Asta nu-i știre, este normalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.