Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Audi Q7 confiscat în vama Petea. Șoferul a spus că transportă mașina ”pentru un prieten”

Polițiștii de frontieră sătmăreni au oprit la intrarea în țară un autoturism marca Audi Q 7, care era căutat de autoritățile din Belgia. Mașina, în valoare de 50.000 de lei, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Ieri, 23.02.2023, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean român, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în județul Maramureș. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen, cu remorca tip platformă pe care transporta un autoturism marca Audi Q7 (radiat din Belgia).

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țara noastră, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă este căutat de către autoritățile din Belgia, din data de 18 noiembrie 2022. Șoferul a declarat că o transportă pentru un prieten și că nu știa de faptul că autoturismul figurează cu alertă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penaliar autovehiculul în valoare de 50.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalul verificărilor.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.