Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmăreanul a furat o pungă cu produse dintr-un magazin. Acum riscă închisoare

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, în urma desfășurării activităților informativ-operative, au identificat persoana care ar fi sustras, dintr-un magazin alimentar situat în Satu Mare, o pungă cu diverse produse, ce aparținea unei femei de 42 de ani.

Față de persoana în cauză, respectiv un bărbat de 48 de ani, domiciliat în municipiul Satu Mare, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

9 comentarii

  1. . . . Răspunde

    Astia care fura milioane in euroi primesc… pensii speciale…

    • ... Răspunde

      Dreptate ai..✌👏..atâta prind și ei..

      • ... Răspunde

        Chiar nu vă înțeleg. Ce aveți cu punctele mele???? Nu găsiți alte semne distinctive pentru voi? Semnul exclamării nu e valabil la voi? Mai ales la cel de-al doilea comentator. Sau așa vă mențineți dexteritatea la furat?

        • Gheorghe Răspunde

          Mai … originalu da io zâc sa-ți schimbi tu numele,poate ca asa vei scăpa din încurcătură,sau poate Isus vor schimba și ei….după al tău?
          Ce oameni,sa fure numele altuia!Și când te gândești ca sunt atâtea semne pe tastatura telefonului…(😜👍👌😬🤭🤔♥️😈🥵💩💩💩💩😫🤮💔🖕👇👆🤞🤟✌️🤏)oricare se poste folosi la nume..
          Câta lipsa de imaginatie au unii….auzi mă,sa fure numele omului….până acolo a-ți ajuns?

          • ...

            Niște troglodiți. Dar pe mine mă deranjează mai mult faptul că pe vreme de pandemie am încasat o grămadă de înjurături și uite acum nimeni nu vrea să recunoască că am avut dreptate 100% Ca să nu mai spun că acum însuși ministrul Daea recunoaște că de ani de zile este pe masa de lucru propunerea ce se vrea ca să reducem consumul de carne la populație la 25% față de consumul antepandemie. Acești nefericiți ai sorții se folosesc de semnul meu că așa cred ei că le va băga cineva în seamă. Urăsc sincer că iar am avut dreptate. Iar faptul că ei se folosesc de semnul eu consider că nu este ceva întâmplător. Și tu te-ai supăra dacă cineva ar scrie aberații sub pseudonimul tău.

  2. Maci Laci Răspunde

    DAR DE LUCRURI MAI SE ROASE NU VĂ OCUPAȚI POLITIE DE KAKAT???

  3. Culegator Vanator Răspunde

    Astia care fura milioane de Euro sunt alesii nostri. Din 1990 ii alegem fara discernamant. Cum e turcu asa si paloșu.

  4. Mitică Răspunde

    N-am înțeles niciodată aprecierile de genul ,,a furat doar un ou ,nu un cuibar întreg, îi era foame etc Le recomandam zilnic să fure câte un pic , suntem alături de ei .. ..Păcălicii parveniti n-au voie să fure cantități mici că îi vedem ? Ei au liber , la ori cât și orice,doar i-am votat? PS ! Să nu spuneți că nu ați fost la vot, că nu vă cred !

  5. Vali Mada Răspunde

    România, o tara de hoți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.