Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

FOTO. Bazin de înot lângă Grădina Romei! S-a votat

Bazin de înot lângă Grădina Romei! Consiliul Local Satu Mare a aprobat astăzi Planul Urbanistic Zonal pentru construirea noului bazin de înot pe str. Crişan, de lângă grădina Romei, în locul clădirilor unde a funcţionat fosta uzină de apă.

Este vorba despre o clădire nouă, modernă, o investiţie de 8,5 milioane lei.

Bazinul va avea 15,40 m x 25,02 m, plajele laterale vor avea 2,00 m, cele de capăt vor avea 6,85 m.

La etaj vor fi gradenele pentru 124 de spectatori, o sală de forţă şi una pentru gimnastică aerobică, precum şi vestiare.

Proiectul urmează să fie realizat prin Compania Naţională de Investiţii.

Aşa va arăta noua clădire:

15 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Gabor, dacă o scoți pe asta, te votez de câte ori candidezi!

    • bigbrother Răspunde

      Degeaba aplauzi, astea sunt investitiții prin Compania Națională, noi ca primărie punem numai terenul la dispoziție. Ca și în cazul centurii sau a podului. Exact la fel e și aici.

      • Djonika 😉😉😉 Răspunde

        … si altii de ce nua au fost in stare sa faca aces “pas simplu” daca assa de usor e, si sa construiasca asa ceva pana acum? 😉😉😉

        • bigbrother Răspunde

          @Djonika, because ca tu ca primar să zici că dai drumul la așa ceva și începi să faci hârtiile pentru proiect trebuie să ai oke de la minister. Iar aia de obicei e mai greu În paranteză eu știu de treaba cu bazinul de înot de vreo 12-15 ani că se tot vorbește de ea. Erau mai multe variante. Ba unde e mallul acum, ba la șc.generală 10 și mai sunt și altele. Nu te apuci ca bezmeticul să faci studiu de prefezabilitate și lansezi proiectul până nu ai siguranța că are finanțare măcar parțială de la bugetul de sus. Pricepi acum? Numai să și să se facă ceva chiar dacă va fi doar bazin de 25 de m lungime, dar tot e ceva. În țara asta nimic nu este simplu. Că dacă nu altfel pică guvernul, se schimbă ministrul și brusc te trezești fără finanțare și poți să umbli la creșit după bani din nou.

      • Dani Răspunde

        Nu conteaza ca este o investitie prin Compania Nationala,noi Satmareni vom beneficia de ea! Felicitarii !

    • C4s Răspunde

      Nu Gabor candidează, partidul îl pune.

  2. Mae Răspunde

    Sunt unități in satu mare care doar huni au acces !!!! Așa ca și aceasta piscină !!! E cu Dedicație !!!! Na fraierilor investițiile nu-i gabor sunt autogara de pe botizului cara papa bani și nu se folosește nimeni de ea ….. parcul cubic care așteptam vara ca sa putem sal vizitam ,a betonat centrul ,acuma betonează parcul !!!! Care bine-nțeles mt adoratul si nelipsitul tarr beton !!!! Gabor e bun la gafe !!! Atit

  3. goga Răspunde

    Nu stiu daca e bun sau rau primarul, dar ce e sigur e ca si-a angajat un tip care face machete extraordinare….

    • bigbrother Răspunde

      Aia nu ți-a trecut prin cap că proiectele sunt proiecte-tip și vin gata făcute numai trebuie adaptate la situația de pe teren? Așa cum e și podul 3 de la ștrandul vechi de tip hobanat. O soluție absolut deplasată și prea costisitoare pentru noi? Și aici nu vorbesc numai de partea de execuție ci mai degrabă de cea de întreținere. Îți dai seama ce se poate întâmpla dacă acele cabluri care susțin corpul podului nu sunt întreținute regulat? Tu crezi că orașul are capacitate de a asigura mentenanța unui asemenea pod când nici la podurile existente cu o structură mult mai simplă nu suntem în stare să le facem față? Vezi cazul podului Decebal?

  4. Mda Răspunde

    Da o “baza” pentru ciorile din gradina Romei nu faceti?

  5. Bibi Răspunde

    Dar cu imensa cladire a fostei autogări ce se intampla? Acolo s-au aciuat: pești, “fetite”, boscheți, aurolaci … Mai vine miliția locala ….. după cotizatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.