Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

Stadion UNIO va fi demolat. Planurile Primăriei Satu Mare

Stadion UNIO, care a ajuns o ruină în ultimii 20 de ani, va fi demolat. Consiliul Local a votat în şedinţa de astăzi demolarea tribunei, a atelierelor de reparaţii, a vestiarelor, a pistei de alergare, a unor puţuri şi cămine de colectare.

De asemenea, s-a dezafectat şi terenul de fotbal.

Stadionul a fost în ultimii ani în proprietatea Ministerului Educaţiei iar de la finalul anului trecut a ajuns în proprietatea Primăriei, care doreşte aamenajarea unei baze sportive moderne.

Deja se lucrează la un studiu de fezabilitate. Finanţarea va fi obţinută prin Compania Naţională de Investiţii.

7 comentarii

  1. HH Răspunde

    Tribalii din zona vor fi mutati pe Ostrovului ?

  2. Pistike Răspunde

    Hai cu sala polivalentă!

    • bigbrother Răspunde

      Degeaba aplauzi, astea sunt investitiții prin Compania Națională, noi ca primărie punem numai terenul la dispoziție. Ca și în cazul centurii sau a podului. Exact la fel e și aici.

      • Pistike Răspunde

        Degeaba bateți din fălci, nu există nici un candidat cu șanse reale să-l schimbe pe actualul primar! Sătmărenii s-au deșteptat, nu mai pun botul la minciunile debitate de PSD sau PNL, iar usr sunt prea mici și au cam abandonat lupta!
        O coaliție românească ar avea șansa doar dacă s-ar reintroduce votul în două tururi!

        • bigbrother Răspunde

          Tu de unde ai scos-o pe asta? De unde crezi că asta am vrut să zic că trebuie schimbat primarul? Eu doar am afirmat că nu e meritul lui. Vine guvernul, adică Compania Națională de Investiții, zice la Gabiță că fă rost de un amplasament că vrem să facem asta la tine și atât. Apoi cât se face nici atunci nu are voie nici să se ducă pe șantier sau să verifice ceva. Primește rapoarte de la CNI și atât. Auzi tu @Pistike, nu ești tu cumva ceva lingău bine plătit înfipt undeva pe ceva loc călduț bine bugetat la Apaserv și de fapt nici tu nu știi de ce iei banii? Și nu puțini, că nu degeaba e apa scumpă devreme ce avem o armată întreagă angajată pe bază de carnet acolo? Și atunci te apuci să lingi kkt ca să arăți că trebuie să te păstreze? Ce te face pe tine să crezi că ești indispensabil? Ca tine sunt o grămadă care ling și pupă la comandă. Din păcate.

  3. Ilie Răspunde

    Un loc foarte frumos pt un stadion nou,macar va fi unde se antreneaza Indienii de acolo.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Păi nu e tocmai bine? Vor putea organiza acolo olimpiada ciorditorilor sau se pot pregăti mai temeinic pentru viitoarele acțiuni de buzunărire a cetățenilor vestici. Cine știe? Pentru cei care știu să citească și să scrie le vor da și diplome. Mai știi? Că nu tot la noi a funcționat o altă academie a băieților liber-întreprinzători, a se citi a infractorilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.