Ultima actualizare: azi, 11:27
Locale

FOTO. Casă în flăcări în județul Satu Mare. Pompierii au salvat locuința învecinată

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei case de locuit din localitatea Orașu Nou Vii, marți dimineața, în jurul orei 03:00, dimineața.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului casei cu posibilitate de propagare la întreaga locuință, lemnărie și la casa din vecinătate. Pompierii militari au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, intervenția fiind îngreunată din prisma vântului puternic.

După o intervenție de mai bine de 2 ore, incendiul a fost lichidat înaintea propagării acestuia la casa de locuit și la casa din vecinătate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost scurtcircuit electric la un cablu neizolat corespunzător.

Pagubele materiale înregistrate în urma evenimentului constau în arderea acoperișului casei și al lemnăriei pe o suprafață de 60 metri pătrați împreună cu materialul lemnos depozitat.

Pentru intervenție au fost dislocate următoarele forțe militare: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă cu șapte cadre militare și un echipaj de prim ajutor.


Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.