Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

FOTO. Deputatul Panait a cumpărat o mobilă pentru o grădiniță. A ajutat și la montaj

Deputatul USR de Satu Mare, Radu Panait, a cumpărat mobilă pentru o grădiniță din județ și a ajutat și la montaj: ,,Am văzut apelul online că grădinița are nevoie de mobilier și l-am achiziționat”, a spus deputatul.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Radu Panait:

,,Fiecare parlamentar își înțelege rolul cum consideră de cuviință. Eu consider că am fost ales ca să schimb în bine comunitatea care m-a trimis în Parlament. Fac asta prin inițiative legislative, prin încercarea de a atrage bani în județ, sau prin implicarea punctuală în anumite cazuri. Așa a fost și în cazul Grădiniței cu Program Normal din Gerăușa, unde învață zilnic 15 copii. Am văzut apelul online că grădinița are nevoie de mobilier și l-am achiziționat. Am avut ocazia să îl montez alături de doamna educatoare și de părinții copiilor.

Poate că acest gest nu va schimba fața învățământului din România, dar sigur face o mică diferență pentru copiii de acolo. Ce va schimba însă nivelul dotărilor din școli și grădinițe sunt fondurile PNRR, pe care primăriile și consiliile județene le pot accesa, până pe 19 martie. 1 miliard de euro sunt disponibili pentru dotarea cu mobilier și echipamente a sălilor de clasă, laboratoarelor și sălilor de sport. România se poate schimba, doar trebuie să punem toți umărul la treabă!”

 

9 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Alți sătmăreni au făcut sute de donații dar nu le-au făcut publice , domnul profesor de muzică este în picaj liber și încearcă să mai păcălească sătmăreni cu mici rahaturi.
    Raducule nu mai tine gargara.
    Apropo ce mai face unchiul procuror ?

  2. Calin Răspunde

    MIroase țîră a spălare de bani. Da măcar face cât-de-cât ceva față de Cosma care doar își răceste intestinele cu vorbele lui goale.

    • Dani Răspunde

      @Calin-e ,ai uitata de: Cosma a redus pretul carburantilor,a dus cei si pizza la nevoias etc. Este si cel mai mare SUPOZITOR!

  3. H&R Răspunde

    A ajutat la montaj. 🤣🤣🤣
    Trebuia sa lase pe copii sa faca. 😳

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Ești rău. Trebuie să-l înțelegi și pe el. Când a fost mic poate nu a avut jocuri lego și acum a descoperit joaca cu cuburile. 🤔😲🤣🤣🤣🤣😂😂😂
      Mare lucru a făcut ce să spun! Niște rafturi acolo. Dar ce bine că se trage amu în poză că ce de deputat de deputat suntem!!!!

      • H&R Răspunde

        Macar educatoarele i-au tras atentia, sa se lase de minciuni? Sau inca e copil si va creste.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Hahaha. Zici și tu că speranța moare ultima?😂😀🤣 Câtedată omul simplu, alegătorul rămâne cu gustul amar și cu impresia că parcă sunt dotați de la natură cu ceva blindaj și tot ce înseamnă educație sau bun simț ricoșează din ei. Dar în tot răul e de bine totuși că a făcut ceva palpabil nu ca acum un an jumate când la finalde sezon s-a prezentat cu senatorul adormit de Oaș și ăla tot de-al lui pe câmpul de căpșuni la Halmeu. Probabil a primit temă de casă de la soție pentru gem.
          Apoi să nici nu se mire că ce de puține voturi vor lua în 2024!

  4. Sandra Răspunde

    Atunci cand ajuti de ce trebuie sa stie stanga ce face dreapta? Daca o faci fa-o pt tine..ca Domnul te vede chiar daca altii nu te vad!!!N-aveti caracter..

  5. Vasile Răspunde

    Adevărat,poate el a cumparato,dar pe banii noștrii,nu fiți fraieri,nu vedeți că a început campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.