Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Permisele false din Ucraina au trecere. Doi români prinşi la Satu Mare

Doi şoferi au fost prinşi în ultimele zile de către poliţiştii de frotnieră sătmăreni cu permise de conducere false cumpărate din Ucraina. Ei s-au ales cu dosare penale.

În data de 03 februarie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un cetăţean român, în vârstă de 49 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Fiat Doblo, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, cu ocazia verificării documentelor, bărbatul a prezentat și permisul de conducere, aparent emis de autoritățile din Ucraina. Polițistul de frontieră a constatat însă că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere fără permis, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale.

Sâmbătă, 04 februarie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj format din polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Turulung, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România. Mașina era condusă de un sătmărean în vârstă de 48 de ani. La solicitarea polițiștilor de frontieră, bărbatul a prezentat și permisul de conducere. Colegii noștri au constatat că documentul, aparent emis de către autoritățile din Ucraina, este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere fără permis, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale.

3 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Ce-a aveți cu ei mă? că doar sunt i război,in curând vom fi obligați să-i primim în casele noastre gratis și poate să le împrumutăm femeile noastre sau bărbații după caz.

    • H&R Răspunde

      Ce-i cu tine @Vasile? Sigur ca trebuie sa le ajuta si sa le dam bani cand vine cu masinile lor de zeci sau sute de mii de €, gen Rolls Royce masina de teren, sau ai vazut si tu cu masini benghoase au venit. Alea vin in vacanta pe gratis. Stie cum trebuie sa traiasca boiereste. Iar noi asa la sfarsit de iarna, inceput de primavara suntem … ghiocei.

  2. Vasile Răspunde

    N-ai înțeles ironia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.