Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Expoziții și conferințe la Satu Mare. A început Expo Construct & Casa Verde

A început cea de-a II-a ediție Expo Construct & Casa Verde. Organizatorii îi așteaptă pe sătmăreni la trei zile de expoziție și conferințe tematice în locația obișnuită: AuShopping Satu Mare – Galeria Cinema One Laserplex, pe Drumul Careiului nr. 77-79.

Asemeni primei ediții, și anul acesta evenimentul Expo Construct & Casa Verde își propune să le ofere companiilor expozante, dar și publicului care participă, noi oportunități de socializare. Concret, această ediție se desfășoară cu scopul de a oferi noi oportunități de socializare reprezentanților comerciali din domeniu, fiind ocazie bună de îmbinare a laturii antreprenoriale cu latura ambientală și de a crea context pentru expozanți să interacționeze direct cu potențialii lor clienți.

În plus, prin conferințele organizate vor fi oferite informații extrem de importante și utile participanților, cu precădere despre programul Casa Verde, care se va desfășura sâmbătă – 11 februarie, și care va avea vorbitori invitați din domeniul promovării energiei regenerabile în construcții.

Ne propunem să promovăm și să evidențiem cele mai performante servicii, produse și oferte din industrie. Va fi promovat conceptul de Energie regenerabilă și conceptul Casa Verde. Vor fi prezenți și dezvoltatori din sfera imobiliarelor”, a spus organizatorul expoziției, dl. Bura-Maksay Istvan-Peter.

De asemenea, la eveniment vor fi prezentate și promovate: tehnologii, echipamente, utilaje și materiale de construcție, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, toate având ca scop îmbinarea laturii antreprenoriale cu cea ambientală, oferind în același timp diferite oportunități expozanților de a interacționa direct cu potențialii clienți.

Un aspect major vizat prin acest eveniment remarcabil va fi promovarea conceptului de Primărie Modernă și Eficientă, precum și conceptul Casa Verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil.


11 Februarie în intervalul orar 12.00-17.00 are loc Conferința Energie & Casa Verde. Calendarul conferinței:

12.15-12.45 – Înregistrarea participanților și discuţii libere la o cafea;

13.00-13.15 – Deschiderea oficială dl Bura-Maksay Stefan-Petru, Expo Industry Satu Mare;

13.15-13.55 – Casa Smart – M SYS – Zsolt Majorcsak;

14.00-14.30 – Casa Verde – Havasi Instalatii – Sebastian Havasi;

14.45-15.15 – Audit Energetic – Technosam – Tiberiu Markos;

15.15-17.00 – Bufet suedez, discuții libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.