Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Sute de litri de alcool descoperite în mașina unui sătmărean. Întreaga marfă a fost confiscată

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit, într-un autoturism oprit în trafic, 278 de litri de alcool, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative. Marfa a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Luni, 13 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune specifică în zona de responsabilitate. În jurul orei 06.00, pe comunicația Ciuperceni – Livada au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în România. Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Satu Mare.

La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe recipiente al căror conținut incolor degaja un puternic miros de alcool. Autoturismul a fost condus la sediul STPF Satu Mare, iar în urma inventarierii mărfii a rezultat cantitatea de 278 litri alcool, în valoare de aproximativ 8.340 lei. Șoferul nu a putut prezenta documente justificative pentru marfa pe care o transporta, așa încât aceasta a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste 200 litri băuturi spirtoase.

Sursa: Poliția de Frontieră

6 comentarii

  1. unubun Răspunde

    Ba scarbosilor, in tara asta imputzita si vai de ….ei, oamenii de rand fac si ei ce pot ca sa supravietuiasca, acuma saracu om si-a facut niste palinca din prunele din gospodaria sa, gata acuma voi confiscati tot si faceti dosare penale. Sa va ia ala cu coarne in ….de jegosi ce sunteti, chiar penibili, pe astia mici ii infundati de nu se poate, ia omu o creanga din padure, amenda si dosar penal, dar altii mai marii care va conduc pot sa fure vagoane de lemne din padure, ca nu e problema ” doar sunt conform legii nu”? Curva asta de tzara in veci nu o sa se puna pe picioare, din pacate cred ca trebuie sa treaca cel putin vreo 100 de ani, pana o sa piara cu tot cu radacina gandirea si mentalitatea asta de romani corupti si imputziti.

  2. un cunoscător Răspunde

    Și prin lupte seculare și atente cercetări l-au depistat pe ăsta drept frair între Ciuperceni și Livada! Măi dar când e sezonul unde sunteți când e de verificat prin Oaș? Aud ceva? Sau atunci se face altfel? Mari măgari mai puteți fi specialilor.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Pfoai ce de lovitură de imagine! Gata evaziunea fiscală pe alcool a și fost rezolvată! Numai să nu vă deranjați mai adânc în zonă, zona aia spre munți, că poate vă veți trezi cu transporturi nu de sute ci de mii de litri de cubă! Dar acolo probabil trebuie să fiți mai gingași.😲😵😮

  4. Mitică Răspunde

    Urmează,,rotativa,,la București ! Nici nu știți voi ,,descoperitorii,, cu cine v-ați pus ! Era spaga pentru menținerea parvenitului ,,de pe rută,, pe post. Nu aveți nicio șansă, veți fi maziliți ! Ce ziceți, discutăm după o lună?

  5. Vulpea la struguri Răspunde

    Da pălinca era din contrabandă? Că să înțeleg ce și cum !?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu cred. Probabil era din ograda individului. Ne e mare lucru, nu e nu știu ce cantitate asta. La 278 litri de pălincă trebuia să aibă vreo 4000-5000 litri de borhot gata de fiert. Depinde de calitate. Dar cum prin necesar pentru nevoi propii în gospodărie se înțelege cantitatea de 50 l de pălincă/an probabil omul s-a riscat că poate nu îl prinde. Dar câți mai sunt care au scăpat!!!
      PS. Îmi place comentariul lui @Mitică. S-ar putea foarte probabil să aibă dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.