Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Bărbat evacuat din casă. S-a îmbătat şi şi-a amenințat cu cuţitul fosta soție

Un bărbat din Negrești Oaș și-a amenințat fosta soție cu un cuțit la beție, iar acum este evacuat din casa comună și obligat la întreruperea oricărui contact cu soția sau fiul ei, primind ordin de restricţie.

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi sunt divorțați din luna octombrie 2022, dar locuiau în continuare în acceaşi casă. Săptămâna trecută, când s-a întors de la lucru, femeia l-a găsit pe bărbat în stare avansată de ebrietate. Fără să-i spună ceva acestuia, bărbatul a început să o amenințe cu moartea, iar ulterior a ameninţat-o cu un cuţit.

Acesta l-a ameninţat cu moartea şi pe fiul ei, iar de față cu polițiștii a contiunat șă o agreseze pe femeie verbal.

Soția a declarat că nu este prima dată când acesta o agresează, în trecut a mai fost agresată fizic şi a amenințat-o cu acte de violență și cu moartea, din acest motiv a mai avut ordin de protecţie emis împotriva bărbatului.

Instanța a emis un ordin de protecție pe o durată de 6 luni, prin care bărbatul trebuie să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de victimă, faţă de imobil, faţă de locul de muncă al victimei şi i se interzice orice contact, inclusiv telefonic sau prin orice alt mod cu victimele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.