Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Tragedie în cartierul Micro 15! O persoană s-ar fi sinucis

Tragedie în cartierul Micro 15 din municipiul Satu Mare. O persoană a fost găsită moartă în apartament, în jurul orei 19.30, de către pompieri. 

În urma unui apel la 112, Poliția și echipaje ale ISU Satu Mare, s-au deplasat pe strada Arinului din municipiul Satu Mare. Persoana care a sunat la 112 a precizat că persoana cu care se află în apartament amenință că se sinucide. Pompierii au intervenit pentru spargerea ușii, însă în momentul în care au pătruns în interios au găsit persoana decedată.

Poliția a preluat cazul, urmând să fie stabilit cu exactitate despre ce este vorba.

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.
Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, transmite ISU Satu Mare.

IPJ Satu Mare transmite următoarele:

„La data de 7 februarie a.c., în jurul orelor 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Arinului din municipiul Satu Mare, s-ar afla o persoană decedată. Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un bărbat de 55 de ani, care ar fi recurs la un gest suicidal, prin spânzurare. Corpul bărbatului a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu există suspiciuni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.