Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

O persoană amenință că se sinucide în Micro 15. Intervin pompierii pentru spargerea ușii

ACTUALIZARE 20.30: Bărbatul a fost găsit spânzurat. „La data de 7 februarie a.c., în jurul orelor 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Arinului din municipiul Satu Mare, s-ar afla o persoană decedată. Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un bărbat de 55 de ani, care ar fi recurs la un gest suicidal, prin spânzurare. Corpul bărbatului a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu există suspiciuni”, a confirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM

ACTUALIZARE 20.10: Persoana a fost găsită moartă de către echipajele de pompieri. ISU Satu Mare transmite următoarele: „Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.
Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, transmite ISU Satu Mare.

Pompierii intervin, în acest moment, pe strada Arinului din cartierul Micro 15 în municipiul Satu Mare după ce o persoană a sunat la 112 precizând că persoana din apartament amenință că se sinucide.

Pompierii sunt, în acest moment, la fața locului, unde intervin pentru spargerea ușii apartamentului. Deocamdată, nu se cunosc detalii referitoare la acest incident.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.