Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Ultima şansă pentru Roxana. Viaţa ei depinde de câteva mii de euro!

Roxana este în fază terminală, cancerul nu răspunde la tratamentul disponibil în țară, trasmiste Asociaţia Noel.
Părinții sunt oameni foarte săraci, din Livada, județul Satu Mare. Oamenii din localitate au ajutat cum au putut, au prezentat cazul Roxanei către spitale din străinătate și au găsit o soluție. Un spital din Turcia este dispus să încerce să o salveze însă costurile vor fi foarte mari. Prima parte de spitalizare și tratament costă 6770 euro care trebuie achitați acum. Apoi va comunica spitalul ce urmează și cât va costa. Cel mai important acum este să strângem acești 6770 euro ca Roxana să plece de urgentă la spital.
Roxana are cancer la faţă, Rabdomiosarcom Embrionar Parameningean. Vedeți cât de mare a crescut cancerul, toată fața îi este umflată iar în gură se vede cancerul uriaș.

Apelul Asociaţiei:

Trebuie să luptăm să o salvăm! Nu se poate să o lăsăm să moară! 6770 euro este o sumă foarte mari pentru părinții ei care trăiesc la limita subzistentei, însă noi, dacă donăm fiecare fie cât de puțin, reușim să strângem acești bani repede. Trebuie să reușim! Părinții Roxanei își pun viața fetiței lor în mâinile noastre.
Vreau să vă zic că familia este extrem de săracă, vor face poze cu un telefon foarte vechi și nu au Facebook fiindcă nu se pricep, nu se descurcă. Însă așa săraci și neștiutori cum sunt, acești oamenii își iubesc foarte mult copiii și îi educă frumos. În acest moment tatăl este internat cu Roxana și o îngrijește cu toată iubirea posibilă, este un exemplu de tată care ar face orice să își salveze fetița.
Haideți să o salvăm pe Roxana! Noi am reușit să salvăm mulți copilași cu cancer care nu mai aveau șanse în țară și i-am ajutat să plece în
străinătate. Dacă vrem, sigur putem, fiindcă oamenii sunt puternici atunci când se unesc!
Se poate dona cu mențiunea Roxana
🕳️Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel
🕳️ Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/855424688884428/
🕳️Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1
🕳️BT Pay: 0752076131
🕳️Sponsorizări, redirecționare impozit firme
🕳️Completați gratuit Formularul230 din link pentru redirecționare impozit persoane fizice https://asociatianoel.ro/formular-230/#formular-230

3 comentarii

  1. Tabu Răspunde

    Bine ca avem bani pentru refugiatii miliardari din UK

  2. Soso Răspunde

    Incetati cu ucrainienii, sa munceasca ca noi..ca ne-am saturat de asistati sociali ..si ar trebui ajutate persoanele care chiar au nevoie.Voi nu vedeti ce masini au UK, cosuri pline de cumparaturi, in timp ce unii nu pot supravietui.LA MUNCA CU EI, NU LA INTINS MANA..CA CIRCARUL LOR DE PRESEDINTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.