Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Giulia, artistă de succes la 12 ani. Pictează de la 6 ani și are rădăcini în Satu Mare

Giulia Pintea are numai 12 ani, dar este deja o pictoriţă de succes. Născută în Italia, dar cu rădăcini în Satu Mare, Giulia a ajuns săptămâna aceasta la București, informează observatornews.ro.

,,Giulia s-a nascut in Monza in 2011, pe 5 ianuarie şi ne-am mutat în Franţa când avea trei ani şi jumătate. Ea este foarte conectată cu România pentru că pentru mine tradiţiile şi conexiunea cu bunicii este foarte importantă”, spune mama Giuliei.

Giulia a avut prima expoziţie la vârsta de 6 ani, în Franţa. La 8 ani, mica artistă îşi prezenta aproape 30 de lucrări pe Coasta de Azur.

,,Mie de micuţă mi-a plăcut sa desenez şi la 6 ani, de Ziua Mamei, în Franţa, am vrut să mergem la expoziţia “Pe urmele lui Picasso”. Când am ieşit, pe o străduţă erau mai mulţi artişti care expuneau şi acolo l-am întâlnit pe mentorul meu”, a spus micuța artistă.

Ea a spus și de unde își ia inspirația: ,,Prin ceea ce vad eu pe geam, din imaginaţia mea pentru că foarte des pun culorile pe pânză şi las imaginaţia mea să se joace cu ele”.

VIDEO —-> AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.