Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Cioban bătut de proprietarul unei parcele. Cere 10.000 de lei despăgubire

Un cioban din județul Satu Mare cere despăgubire de 10.000 de lei, după ce, în timp ce se afla cu oile la păscut, a fost bătut de proprietarul unei parcele.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se afla cu turma de oi la păscut, ciobanul a fost agresat de un individ care i-a reproșat că oile se află pe parcela de pământ deținută de el.

Ciobanul a fost lovit la nivelul capului, toracelui și membrelor, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

După acest incident, ciobanul l-a dat în judecată pe agresor și îi cere acestuia 10.000 de lei.

8 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Trebuia batut proprietarul oilor nu amaratul de cioban . Proprietarii de oi vaneaza “boschetari” prin gara Satu Mare cu largul concurs al unui politist de la TF . Ii tine la munca cateva luni si apoi ori ii bat sa plece ori pleaca ei singuri , fara bani . De unde sa cunoasca bietul om ale cui sunt parcelele ? Poate el nici nu atie in ce sat se afla …..
    Politia si ITM-ul sa treaca la treaba , 99 % lucreaza fara contract de munca .

    • x-ulescu Răspunde

      Daca nu e terenu tau NU te bagi !!!

      • bigbrother Răspunde

        De ani buni (chiar si de 10!) numai pe terenul altora umbla fest ca oi au dar mancare sau pasune ioc!!! Si degeaba reclami. Apoi se ajunge ca intr-un caz recent in judet omul si-a facut dreptate singur si a omorat oile ca degeaba a reclamat unde trebuie! Si s-a trezit cu dosar penal! E de toata jena judetul asta!

  2. alex Răspunde

    proprietarii de oi ar trebuii obligati sa detina teren sau in arenda sau inchiriat ptr ca nu este caz singular tinem oi pe pamintul si cultura altora

    • Cocos Răspunde

      Ce vrei tu se poate intampla doar in tarile civizate

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Dar absolut nu este ceva în regulă să te duci pe tarlaua altuia cu oile! Aici ajung și cei 7 ani de acasă! Că înainte de a ni se urca democrația la cap și noi știam astea și nu trebuia să vină un judecător să spună asta! Că vorba vine nu trebuie să fii doctor ca să-ți dai seama că tarlaua cu grâu sau porumb totuși nu este pășunea comunală și sigur nu pe acolo trebuie să te duci cu animalele. Este o desconsiderare, dispreț total față de munca celuilalt. Nu știu ce e așa de greu de priceput în asta. În afară de faptul că probabil nu se vrea! Facem pe neznaiu că patronul are cunoștințe unde trebuie și rezolvă el. Apoi dacă unul își face dreptate singur urli că vai-vai ce s-a întâmplat! Păi cine a început? Și în țările din lumea a treia nu faci așa ceva. Cam asta este nivelul nostru actual, ceva de genul Sudanul de Sud.

  3. GIGEL Răspunde

    Daca era un teren semanat cu lucerna sau grau trebuia sa i faca el proces de 3-4 ori mai mult decat cere el,ciobanul,trebuia evaluata paguba…

  4. Cipri Răspunde

    Bine ia făcut…CE SE INTELEGE PRIN PROPRIETAR ??? IN AMERICA TE INPUSCA ,NU SI CE CAUTA TU NEICA NIMENI PE TERENUL OMULUI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.