Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Începe cea de-a II-a ediție Expo Construct & Casa Verde. Expoziții și conferințe la Satu Mare

Timp de trei zile, Satu Mare găzduiește cea de-a doua ediție Expo Construct & Casa Verde, cu ocazia căreia vor avea loc pe lângă expoziția companiilor din domeniu, și conferințe tematice, toate acestea într-o singura locație: AuShopping Expo Satu Mare – Galeria Cinema One Laserplex, pe Drumul Careiului nr. 77-79.

Această ediție Expo Construct & Casa Verde se desfășoară cu scopul de a oferi noi oportunități de socializare reprezentanților comerciali din domeniu, fiind ocazie bună de îmbinare a laturii antreprenoriale cu latura ambientală și de a crea context pentru expozanți să interacționeze direct cu potențialii lor clienți.

În plus, prin conferințele organizate vor fi oferite informații extrem de importante și utile participanților, cu precădere despre programul Casa Verde, care se va desfășura sâmbătă – 11 februarie, și care va avea vorbitori invitați din domeniul promovării energiei regenerabile în construcții.

Ne propunem să promovăm și să evidențiem cele mai performante servicii, produse și oferte din industrie. Va fi promovat conceptul de Energie regenerabilă și conceptul Casa Verde. Vor fi prezenți și dezvoltatori din sfera imobiliarelor”, a spus organizatorul expoziției, dl. Bura-Maksay Istvan-Peter.

De asemenea, la eveniment vor fi prezentate și promovate: tehnologii, echipamente, utilaje și materiale de construcție, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, toate având ca scop îmbinarea laturii antreprenoriale cu cea ambientală, oferind în același timp diferite oportunități expozanților de a interacționa direct cu potențialii clienți.

De asemenea, un aspect major vizat prin acest eveniment remarcabil, va fi promovarea conceptului de Primărie Modernă și Eficientă, precum și conceptul Casa Verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil .

Așadar, în cadrul evenimentului va avea loc în 10 februarie, începând cu ora 12.00 și până la ora 17.00 Conferința Primăria Modernă și Eficientă; iar la data de 11 februarie se va desfășura în intervalul orar 12.00-17.00 Conferința Programul Casa Verde.

Calendarul pentru cele 2 conferințe:

 10 Februarie în intervalul orar 12.00-17.00 are loc Conferința Primăria Modernă și Eficientă.

Calendarul conferinței:

11.15-11.45 – Înregistrarea participanților și discuţii libere la o cafea.

12.00-12.10 – Deschiderea oficială – Prezentarea invitaţilor

12.10-12.40 – Digitalizarea 2023 – Hitter Technologies – Márton Zsuzsanna

12.40-13.25 – Energia verde, teorie şi practică – M SYS – Zsolt Maiorciac

13.30-13.50 – Achiziţii publice, Sicap – Andrea Szilágyi – Consilier achiziţii publice.

14.00-14.30 – Importanța serviciilor de mentenanţă pentru instalaţiile electrice la UAT –

Technosam – Tiberiu Markos

14.30-14.55 – Fonduri Europene și Guvernamentale – Goodwill Consulting.

15.00-17.00 – Bufet suedez, discuții libere.

11 Februarie în intervalul orar 12.00-17.00 are loc Conferința Energie & Casa Verde. Calendarul conferinței:

12.15-12.45 – Înregistrarea participanților și discuţii libere la o cafea

13.00-13.15 – Deschiderea oficială dl Bura-Maksay Stefan-Petru, Expo Industry Satu Mare.

13.15-13.55 – Casa Smart – M SYS – Zsolt Majorcsak

14.00-14.30 – Casa Verde – Havasi Instalatii – Sebastian Havasi.

14.45-15.15 – Audit Energetic – Technosam – Tiberiu Markos.

15.15-17.00 – Bufet suedez, discuții libere.

Sponsorul evenimentului: M SYS.

Despre M SYS trebuie să știți că au o experiență în domeniu de peste 18 ani și peste 3000 de proiecte implementate cu succes, sunt partenerii siguri și de încredere ai firmelor și locuințelor sătmărene și din împrejurimi.

Serviciile oferite de M-SYS S.R.L. sunt complexe și variate- rețele electronice, întreținere și mentenanță tehnică, sisteme de protecție împotriva incendiilor, sisteme de securitate, sisteme fotovoltaice și sisteme pentru locuințe inteligente (smart).

De-a lungul anilor, activitatea lor s-a extins de la proiectare, fezabilitate și până la execuție, cuprinde toate etapele complete ale fluxului tehnologic. Sunt foarte

atenți să își adapteze serviciile la exigențele și domeniul de activitate al clienților.

Specialiștii M-SYS S.R.L. sunt dedicați utilizării resurselor de energie regenerabilă, în special în direcția captării energiei solare cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Folosirea energiei solare este cea mai eficientă și productivă alternativă comparativ cu celelalte modalități de producere a energiei din zilele noastre.

Energia solară este energia viitorului!

Dacă nu doriți să vă mai îngrijorați în privința facturilor la energie electrică, și, de asemenea, doriți să utilizați soluții prietenoase cu mediul înconjurător, specialiștii M-SYS S.R.L. vă vor explica de ce merită deja de pe acum să investiți în instalarea de sisteme de panouri solare, indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică.

Partenerii evenimentului: Rațioterm, Havasi Instalatii, Bentoflux, Blue Ocean.

Compania Rațioterm este lider de piață privind materialele termosanitare, devenind una dintre cele mai importante companii de profil, oferind cele mai noi soluții, tehnologii și componente conform în acord cu cele mai noi tendințe în domeniu pentru îmbunătățirea și protecția mediului înconjurător. Este o afacere ce are la bază cunoștințe și pe parteneriate de lungă durată, cu o echipă de experți pregătită profesional, orientată spre rezultate prin furnizarea de soluții inovative complete, clientul fiind în centrul atenției fiecărei activități întreprinse, în pas cu cele mai noi tendințe în proiectarea, instalarea și întreținerea instalațiilor ținând cont de siguranță și economia în exploatare.

Societatea Havasi Instalații este compania care oferă soluții industriale și rezidențiale pentru o tranziție energetică de succes, cum ar fi pompe de căldură de înaltă eficiență de la pionierul austriac M-TEC cu tehnologii de extracție mature și patentate pentru toate sursele de energie (solul, apa, aerul), precum și management energetic integrat pentru maximizarea autoconsumului propriu; soluții de încălzire și răcire cu suprafețe radiante de joasă temperatură: încălzire și răcire în pardoseală, în perete și în tavan; respectiv soluții de ventilație controlată cu recuperare de căldură în sistem centralizat și descentralizat pentru aport constant de aer proaspăt.

Compania Bentoflux are o vechime de peste 30 de ani, având o activitate de producție și comerț bazată pe comerțul cu produse chimice și minerale auxiliare lucrărilor de foraje, turnătoriilor și construcțiilor, producând și comercializând, printre altele, perlit expandat pentru construcții și agricultură, perlit brut  măcinat, MPH1 – mortar pentru hidroizolații pe bază de perlit și ciment etc.

Personalul calificat cu expertiză excelentă în domeniu și obiective a oferi produse și servicii la înalte standarde, compania deține toate certificările esențiale pentru activitatea pe care o desfășoară în domeniu.

Societatea Blue Ocean are peste 20 de ani de experiență în a se îngriji de piscine din toată țara și nu numai. Construiește piscine de înot și de wellness, Aqua parcuri, inclusiv cu tobogane acvatice și sisteme complete pe linia wellness și well-being, precum saune, SPA portabile și încastrate, cabine de aburi și aromaterapie, kneipp și dușuri emoționale, automatizări și întrețineri. De asemenea, oferă consiliere pentru mai multe proiecte rezidențiale și publice, iar în ultimii ani au deschis și un magazin de specialitate pentru a ajuta consumatorii și utilizatorii sătmăreni, oferind o gamă variată de produse pe fiecare segment încercând să aleagă materiale de calitate superioară, precum produse de finisaje ceramice și vitroceramice.

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Locația evenimentului: Satu Mare, AuShopping Expo Satu Mare, în zona galeriei Cinema One Laserplex

Când se va desfășura: 10-12 februarie 2023

Deschidere oficială: 10 februarie 2023, ora 12.00

Companiile interesate de expoziții pot contacta direct organizatorul evenimentului : dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru alte informații și detalii.

Puteți consulta catalogul Expo 2023 la următorul link: https://bit.ly/3kBjrlH.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.